The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, September 13, 2014

Latest Nuffnang Campaign


lately banyak pula dapat Campaign dari Nuffnang ni.. alhamdulillah... di mana ada kemahuan di situ ada jalan.. lately aku dah start membizi balik dengan keje-keje hakiki.. mana-mana ada masa senggang aku upkan entry.. yang mana yang tak sempat.. aku blogkan malam-malam.. pastu buat auto publish.. so kalau ada yang nampak tetiba aku up entry siang-siang ari waktu keje tu.. bukanlah bermaksud aku free all the time ye.. ^__^ ada juga la short entry yang aku wat on the spot and terus upkan.. depends... tapi walau bilapun aku up entry.. so far memang tak mengganggu kerja aku.. dan harap begitu juga la...

owh... entry NZ in progress.. ^__^ bertabah je la ye tunggu aku update.. hihiihih.. sama cam korang.. aku pun dah rindu nak refresh balik setiap detik setiap saat kat New Zealand tu.. 


skang ni tengah ada RMK nye campaign kat blog.. ^__^



till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^