The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, September 12, 2014

Misteri Kehilangan Bakul Sampah


kelmarin aku ada share masalah kehilangan aku kat Facebook.. hukhuk.. memang sadiss.. selama 7 bulan aku kat opis baru ni.. dah 2 kali bakul sampah aku ilang... misteri sangat... ntah sape je la yang amik... T__T

so kelmarin aku geram sangat.. so aku share kat Facebook... korang tengok apa kawan-kawan aku kata..



ada lagi ni aku tak print screen.. memang tak dinafikan.. opis baru aku ni dikatakan ada 'sesuatu'.. tapi aku endah tak endah je la.. motif 'sesuatu' itu amik bakul sampah aku???  takkan la kann... so aku assume ada someone missplace bakul sampah aku tu.. tapi kalau sampai 2 kali.. memang 'sesuatu' sangat tu.. 

adakah ada orang yang sengaja amik bakul sampah tu?? 

atau adakah 'sesuatu' telah mengalihkan bakul sampah sampah aku??

atau sebenarnya ia ada kat situ.. tapi aku tak nampak.. 

so rini, aku mengadu kat makcik cleaner... skali dia gantikan bakul sampah lain.. ohhh.. soooo suwittt makcik cleaner ni.. so aku dah ada bakul sampah baruuu... ^__^ tapi kali ni aku tulis nama... kalu ilang juga aku tak tau la nak kata apa...


bakul sampah baru ^__^

senget tau dorang ni.. hahahhaa


p/s : gilooo aku ni.. bakul sampah pun nak cite.. hahahahaha




till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^