Wednesday, September 10, 2014

Tips nampak hebat ketika berselfie!


morning uols.. dah sarapan?? aku pun dah juga.. ^__^

tak habis-habis aku nak cite pasal selfie.. ahakss.. kalau dah dasar sawan selfie tu.. memang tak leh nak wat apa dah.. redho je la ye..

setiap gadis mahupun wanita mesti ada cara tersendiri untuk tampil yakin dan hebat ketika berdepan dengan orang ramai kan.. aku pun gitu juga.. walaupun kadang-kadang nak berdandan tu Masya Allah.. malas bangett...

biasanya kalau aku berdandan pun time ada event-event sajo.. contoh macam bebaru ni ada AIPM.. time tu la baru nak mekap tebal-tebal 2 inci je la.. aku tak reti nak bermekap-mekap bagai ni.. boh moisturiser, tepek BB Cream, pastu pakai bedak compact.. sapu blusher sikit then pakai lip balm... dah tu je.. tu je la mekap aku yang paling tebal kalau aku mekap sendiri la.. kalu soh orang mekapkan tu memang 4-5 inci la tebalnya.. tak nampak langsung tanda lahir comel aku ni..



so, korang macam mana? sambil-sambil tu.. aku nak buka rahsia cantik sorang blogger ni.. korang mesti kenal dengan Cik Epal kan.. hahh.. jangan tak tau.. dia ada share tau tips tampak hebat ketika berselfie.. nak tau tak??

Tips Tampak Hebat ala Cik Epal

kalau nak namanya blogger hebat.. pakai apa pun tetap hebat kan.. ^__^

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...