Apa best kat Tawau?

by - 10:01:00 AM

hi uols... salam Ahad.. ^_^ aku masih dalam mood cuti-cuti cinta lagi.. hahahaa.. masih penat dan masih jetlag lagi.. hahaha.. jetlag la sangat.. kikikiiii..

ok uols.. aku nakkan pendapat korang ni... very soon aku akan ke Tawau... so korang tau tak tempat-tempat yang best yang ada kat Tawau? apa yang best nak makan kat sana?

ye.. ye.. aku tau kalau dah sampai Tawau tu haruslah pegi ke pulau-pulau cantik kat situ kan.. I'm adore Mabul Island uolsss... tapi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. aku cuma akan berada di daerah Tawau sahaja.. tak dapek la nak ke mana-mana pulau yang ado tu.. T_T very sad...

please uols... suggestkan kat aku..

- tempat menarik yang best kat Tawau?
- makanan yang best kat Tawau?


thanks uolssssss... ^_^

sumber : google


till then, tatababai

What's New

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^