Sunday, October 19, 2014

CAPAM 2014 : Jom datang tengok pameran


Assalammualaikum... hihihi.. sempat juga aku share amenda la yang aku sibuk-sibukkan 2-3 menjak ni... inilah yang aku bizi sangat ni... international event yang buat aku rasa macam nak pitam pun ado... tapi hasilnya.. insya Allah... berbaloi... walhal tugas kecik je pun.. bukan beso sangat pun.. aku ni pun orang kecik-kecik je.. saiz badan je beso.. hiksss

so, korang turut dijemput hadir ye... sebab ada pameran tau... pameran ni pun boleh tahan juga.. kalau pegi pameran, tak yah daftar.. datang je untuk tengok pameran... ^_^

CAPAM 2014


registration counter

registration counter

welcome...

antara booth pameran

knowledge base

ini lah yang aku nak share ni.. tengok kalerful sangat kan... kan.... terima kasih MASKargo yang sudi bawa quilt ni kat Malaysia.. dimaklumkan quilt ni last minit baru dapat di bawa ke Malaysia tau... cantik sangat.... bole datang tengok... ^_^


thanks MASKargo

cantik ke idak?


duta quilt of belonging ^_^

selain tu ada pameran lain seperti sejarah kemerdekaan dan macam-macam lagi... moh le datang... ^_^ pameran ini akan berlangsung dari 19 - 21 Oktober 2014.

sejarah

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^