The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, October 9, 2014

Jom LIKE Shawllina Collection


Hey Ladies!! ^_^ korang mesti macam aku kan.. suka shopping online kan.. kan... aku nye tahap suka sangat dengan shopping online ni.. sampai encik suami aku asik soh insaf.. insaf.. insaf... hikhikhik... gila tak nye.. asal buka je website shopping online mesti nak beli.. hahaha.. mau tak meroyan encik suami tu.. kikikii..

so kali ni nak share dengan korang salah satu tempat shopping yang korang boleh beli.. kedai ni baru lagi tapi apa la salahnya kan kita support mereka... ^_^

So, aku nak share pasal satu kedai ni, Shawllina Collection... buat sementara ni, dorang takde produk lagi tapi kan... walaupun belum ada produk, tapi pra-produk dorang je dah cukup menggiurkan.. lom pape lagi dah nak bagi hadiah... ada ke tempat lain gitu??? huhuhu...

Sekarang ni Shawllina Collection sedang dalam proses pemilihan kain untuk pembikinan shawl dan tudung yang memang sesuai la untuk semua hijabista-hijabista yang ada ni..

Insya allah.. dorang akan launch 1st produk dorang tak lama lagi.. stay tuned.. aku pun tak sabar nak tengok 1st collection dorang.. maklum la.. aku ni kan pembeli online tegar.. kohkohkoh..

aku dengar range harga pun tak la mahal sangat.. itu yang kita mau.. tak terlalu mahal.. tak terlalu murah.. sesuai dengan kualitinya... gituwwwww ^_^

like Shawllina Collection dan jemput kawan untuk LIKE sama.. korang akan dapat hadiah untuk korang nye first order.. best tak?

ada 1 design shawl, 2 pattern kain dan 5 kaler yang akan diperkenalkan dalam first collection nanti..

seriously, aku excited nak tengok collection-collection shawl ni nanti...jom korang LIKE ramai-ramai kat Shawllina Collection.. mana tau rezeki kita nanti dapat hadiah kan... 




till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^