MAS : Discovering Amazing Australia with MAS

Petang uols... 

Tahu tak MAS tengah wat sale ke Australia? Hah.. meh rapat-rapat sikit nak kasik tau.. bermula dari sekarang hingga 3 November 2014 ni, MAS buat sale untuk semua penerbangan dari Kuala Lumpur ke bandar-bandar terpilih di Australia serendah RM899 return tauu... korang boleh pilih nak fly antara tarikh 27 Oktober 2014 sehingga 31 Ogos 2015 untuk economy class manakala 18 Oktober 2014 sehingga 31 Ogos 2015 untuk business class.. dah boleh plan dah korang yang nak pegi bercuti-cuti over the sea ni tahun depan.. hihihi..

aku ni gatal je tangan nak grab tiket wokey.. tapi memandangkan aku ada projek super mega untuk tahun depan makanya terpaksa garu-garu dulu tangan ni kasik relaks... hehehe..

boleh layari website MAS untuk maklumat lanjut.




Book : Now till 03 Nov 2014 
Travel: Economy Class : 27 Oct 2014 - 31 Aug 2015,
16 Oct 2014 - 31 Aug 2015 (For Darwin and Kota Kinabalu to Perth) 
Business Class : 18 Oct 2014 - 31 Aug 2015


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

4 9 orang peminat :

  1. wah memang murah nih tiket ke Aussie....menarik!thanks for the info ya!

    ReplyDelete
  2. Menariknya...kene tgk budget thn dpn ni..tetibe terasa nk book tiket..hehehe..

    myfreshvita.com

    ReplyDelete
  3. kann... ni pun dah macam teruja beno nak sambar.. tapi sabarkan hati dulu ni.. hikssss

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^