The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, October 10, 2014

Rezeki di hari Jumaat


minggu ni, baru hari ni aku masuk opis.. so aku memang takde masa nak blogwalking blog korang minggu ni.. T_T so rini bila masuk opis, perkara pertama aku buat adalah klik dulu mana-mana blog kawan-kawan yang ada kat feedviews tu buka semua dalam satu windows...

time rehat baru baca.. terbaik la korang ni kan... aku respect tul kat korang yang rajin sangat update blog ni.. sebab korang boleh bahagikan masa korang.. aku?? T_T adeih.. susah sikit nak commit.. selalu aku rajin online malam-malam belek2 blog korang dan blog aku skali le.. tapi bulan ni.. aku agak sibuk dengan keje hakiki.. makanya.. kalau sempat aku akan baca blog korang.. nak tinggal jejak tu.. alahaii.. bukan takmo tauuu... tapi kekangan masa.. nanti aku dah free sikit.. aku tinggal jejak ye.. ^_^  sayang korang...

so, rini setelah seminggu aku tak masuk opis.. aku sesaje buka Nuffnang.. mak aii... tetiba banyak pulak rezeki nak masuk ye.. alhamdulillah.. banyak pula campaign Nuffnang kali ni... dengan blog nan sado ni.. aku bersyukur saja.. terima kasih Nuffnang.. terima kasih korang yang banyak support aku... love ya... ^_^

since aku agak bizi minggu ni, maka aku tak sempat nak jawab soalan-soalan yang reader ajukan untuk segmen :Tanyalah.. insya allah... nanti bila dah free sikit.. aku jawab ye... thanks korang.. kalau korang ada menda nak tanya pape je la.. bole la emel pada aku : anilwanina@gmail.com



till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^