The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, November 13, 2014

30 Days Blog Challenge #Day 4 : 5 Favourite Followes


Since aku ada follower dari Circle!, Networkblogs dan Google... so aku akan pilih dari ketiga-tiga tu la ye... follower aku bukan la ramai sangat.. bole kira dengan jari tambah kalkulator.. kikikii

Kalau ikutkan.. semua aku suka... sebab korang la yang banyak bagi aku semangat untuk teruskan menulis dalam blog sado ni... ^_=




1. Sofu Hashim
Aku kenal dia ni masa kitorang dok bebizi beno nak join Nuffnang Raya ritu... masa ni la aku kenal ngan Sofu, Marou, Farah, Nova, Rosmiza dan lain-lain. Betul la orang cakap.. bila kita kenal orang.. network kita pun lebih besar dari sedia ada..

2. Ben Ashaari
Sape la yang tak kenal Abg Ben.. kalau tak kenal dia sekalipun, mesti kenal Qhaliff ngan Zahra kan.. gilo tak kenal budak bulat tu.. potong jari la kalau tak kenal.. hahahahha aku start berconversation ngan abg Ben ni sebab dia suka sangat ngan entry New Zealand aku katanya.. terima kasih abg Ben. Aku pun tak sangka aku boleh sampai New Zealand tu.. dan bila dah tulis-tulis balik entry tu.. terus rasa nak repeat balik.. guano ni?

3. Junet
Kitorang membesar dalam dunia blog ni lebih kurang sama je.. dari zaman satu opis.. sampai la lain opis.. orang kata dari blog hidup segan mati tak mau, sampai la jadi macam ni... pun lebih kurang juga macam dulu.. takde la hebat mana.. cumanya.. persahabatan tu lebih akrab bila dapat share macam-macam thru blog ni kan...

4. Jarimanis
Antara travel blogger yang aku suka.. bila dia follow aku.. mak aii.. terus terasa diri ini pun travel blogger.. kahkahkahhh... bukan dia je.. Kakiberangan, DJ dan Azra seme tu aku kenal (dorang tak kenal aku) thru forum Cari. kalau kat forum Cari tu.. cari je dorang ni.. tanya je apa saja pasal travel.. mesti dorang dapat jawab.. aku siap penah kena marah ngan Kakiberangan dalam forum Cari sebab dia kata aku malas nak baca.. hahahhaa... okey.. okey.. my fault.. masa tu nak cepat sangat dapat info.. terus rasa malas nak godek-godek info kat belakang-belakang.. tapi skang tidak lagi.. kita belajar dari pengalaman kan... takkan nak soh orang marah kita banyak kali kan... ^_^

5. Sha Purple
Aku kenal Sha ni masa kat Langkawi.. kalau korang baca entry dia pasal short trip ke Langkawi tu.. dia ada cerita pasal family yang selalu travel ke Langkawi tu.. hahhh.. kitorang la family tu.. kahkahkahh.. gambar dia ngan asben dia tu.. kitorang la yang amik.. hihihi.. jodoh kan.. jumpa pula di alam maya ni.. ^_^


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^