30 Days Blog Challenge #Day 5 : 5 Favourite Blogs

Salam petang.. maafkan diriku yang telah lama menyepikan diri ni.. T_T janji-jenji pelesu je kan nak rajin balik tulis blog.. vavavvaa

Salahkan kesakitan gigi ni.. kikiki.. tetiba salahkan gigi pulak.. yee.. aku tengah sakit gigi.. T_T sakit wooo... later la cite kendian..

Nak smbung balik cabaran 30 hari berblog ni.. 5 blog kegemaranku.. siapakah??? Well.. kalau ikutkan, semua aku suka baca...

1. Blog Jalan-jalan
Hahahah.. general gile.. sebabnya aku suka baca seme blog-blog travel ni.. itu adalah antara inspirasi aku untuk terus berjalan dan terus berjalan.. kahkahkahh...

Antaranya, KakiBerangan, JariManis, DJ, SuperMeng, Azra dan lain-lain lagi.. aku siap bloglistkan blog-blog dorang ni kat side menu aku ni sebab senang aku nak refer.. gituu.... ^_^

Cerita je pasal jalan-jalan ni.. terus ilang sakit gigi aku.. wuwuwuuww.. atitttt T_T


2. Blog Che Mat Gebu

Inspirasi memasak ni.. aku dari yang tak reti nak wat kek.. tengok blog ni terus jadi pandai makan masak kekk.. hahahah.. okeyyy tipu... hihihi.. resepi-resepi dia seme menggiurkan... walaupun dah makan kenyang.. bila tengok gambar makanan kat blog dia.. terus lapa balik.. punya la penangan gambar dalam blog tu.. dari kenyang trus lapo...

3. I'm Yours
Sukaaaa sangat baca blog kak Neena. sebabnya semua bicara dia sangat open dan yang paling penting.. kak Neena pun suka jalan macam haku gak.. kuikuiikuii... bila baca blog kak Neena ni.. mesti terus fefeeling cantik.. hahahah.. sebabnya gaya  kak Neena ni macam ohsem.. ehem... pakai apa pun cantik.. pakai apapun tetap nampak macam Kajol... hihihi..

4. Blog Adik Beradik
Ekk.. bole plak nama blog gitu ekk.. ekceli blog adik beradik ni adalah Viruspadu, Ceera ngan Sepet. Cukup aku suka baca dari zaman aku memula aktif berblog dolu-dolu. Memula aku baca blog VP je.. sebab dulu masa kitorang aktif kat forum KMC, kitorang banyak share pasal tips nak peknen.. penah PM ngan dia.. sampai la arwah Aleesya dulu.. lepas dia pindah Somban.. makanya, tinggal gitu-gitu je.. hihihi tapi aku still mengikuti perkembangan dia thru blog dia.. merebak terus ke blog adik badik dia seme aku baca.. ^_^

5. Cahaya Cintaku
Ni pun aku suka baca sebab banyak resepi best.. hahahha.. semua resepi diajar step by step.. paling aku suka kalau dia wat dessert.. perghhh... leleh terusss... terus dan dan tu nak pegi buat kononnya laaa.. macam la reti sangat.. kikikii...



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 orang suka :

  1. Wow! Blog saya ada jgk. Terharunya... Thank you for your support! ^__^

    ReplyDelete
  2. ehem.. ada... ^_^ inspirasi cuti-cuti dalam dan luar negara tu.. hihihi.. ^_^

    ReplyDelete
  3. ehem.. ada... ^_^ inspirasi cuti-cuti dalam dan luar negara tu.. hihihi.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Thanks anil sebab baca blog tak semenggah tuh...hehehe eh selalu nak komen kat sini tapi takleh...ni baru boleh....nape tah?....huhuhu

    ReplyDelete
  5. DJ,
    ekk.. apa tak semenggah.. semenggah la tu.. hihiih.. ada mslh sikit ngan komen sistem kt blog ni.. tgh usaha nk repair balik.. nti dh ok bole komen puas2 ekk. hihiih

    ReplyDelete
  6. hikhik tetiba nampak ade blog kite jugak... thanks for the highlight ... me pun suka blog walking kat blog2 travel ... bagi motivation kat diri sendiri utk terus melangkah lebih jauh

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^