The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, November 1, 2014

AirAsia akan charge processing fee via BIG Prepaid VISA



hamboi AirAsia ni... bape pulak processing fee ni dia nak charge??? memang la tiketmu murah.. sebab tu la rakyat marhaen macam aku ni beli tiket kat ko.. lepas ni kang apa lagi nak charge?? GST?

adoiyaii.. kenapa mesti nak ada processing fee???? why??? why???


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^