Friday, November 7, 2014

aku mencabar diri sendiri dengan 30 Days Blog Challenge!!!

entry Samui masih dalam progress.. aku tengah sorting gambar lagi.... sabar ye.. ^_^

so, sambil-sambil aku dok pilih-pilih gambar.. rini aku saja nak cabar diri aku sendiri supaya lebih rajin update blog ni.... hahhh.. ini adalah 30 Days Blog Challenge untuk diriku... kalau ada blogger minat juga nak buat.. sangatlah dialu-alukan.. ^_^ insya allah.. bermula minggu depan aku akan start.. so sesape nak polo... jom jom jom... ^_^

nanti uols jangan lupa share ngan aku nanti aku godek-godek kat blog korang.. ^_^

so, cabaran ni simple je.. cabaran untuk diri sendiri yang aku rasa aku boleh buat.. yang aku rasa sesuai dengan jiwa aku.. takde la macam terpaksa nak buat kan.. ^_^

orait.. wish me luck ye... ^_^






till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^