Bangga ke tidak bila ada orang yang kita sanjung FOLLOW kita?

Kalau ikutkan aku nak wat entry untuk semua orang... terima kasih korang.. korang dan korang.... ye.. korang yang baca blog aku ni la.. ^_^ terima kasih korang...

Aku bangga bila abg Ben Ashaari follow blog aku, follow IG ngan sudi kawan ngan aku kat Facebook.. so suwitttt... tak sempat nak wat entry pun sebab terlalu excited...

Aku bangga bila kawan-kawan aku yang selama ni susah senang, jatuh bangun bersama.. turut mengikuti perkembangan aku yang tah apa-apa ni kat blog.. ^_^

Aku suka bila aku dapat share macam-macam info kat blog ni.. walaupun takde la hebat sangat perkongsian maklumat tu kann.. tapi atlis kongsi la juga.. dari tak kongsi langsung... ^_^

Rini.. aku bangga sangat.. pensyarah aku pun follow aku.. hihihi.. 

follower yang ke-48.. yeayy!!

Hi Dr Mail.. ^_^ apa pendapat doktor tentang blog saya? ngeee.. tak yah cakap.. malu ar....

Dr. Ismail ni pensyarah aku masa kat UTM dulu.. banyak gak subjek yang dia ajar.. tapi paling aku ingat masa dia ajar subjek Data Structure.. masa tu aku sekelas ngan Haida ngan Rosdi.. memang kitorang dok sebelah-sebelah meja paling depan skali... 

Yang aku suka ngan Dr. Ismail ni.. bila dia terangkan tentang sesuatu perkara tu.. sedetail-detailnya dia akan terangkan.. aku ingat lagi masa si Rosdi ni tanya kat Dr. Ismail pasal Data Structure.. gigih betul dia menerangkan kat Rosdi ni.. tapi sebab Rosdi ni duduk ngan kitorang.. so ngan kitorang-kitorang sekali kena dengar... masa tu aku rasa Rosdi sorang je yang amik port.. aku ngan Haida dah ke laut.. sorry doktor.. bukan kitorang takmo dengar.. kitorang dengar sebenarnya tapi cuma kitorang terfokus dengan menda lain masa tu.. ^_^

Terima kasih Dr Ismail.. memang kenangan la belajar ngan Dr Ismail ni.. kalau exam, dengan dia memang tak pernah mengecewakan.. tapi biasa la.. walaupun aku, Haida ngan Rosdi masa tu dah tua baru hegeh nak belajar.. tapi kitorang tetap jiwa kanak-kanak ribena.. kahkahkah... bila nak exam baru hegeh nak buka buku.. bila pekse.. seme tak boleh jawab.. pastu menyesal... kuar result je.. terus berangan-angan.. kalau dulu fokus belajar.. mesti bole dapat yang lagi baikk.. terus tekad nak belajar betul-betul untuk next semester.. masuk semester baru.. kelas pertama je fokus.. kelas seterusnya dah ke laut.. tu namanya hangat-hangat taik ayam... macam tu la ragam kitorang ni... hihihi...

Skang dah abis belajar.. ada la certain menda yang diajar dalam di aplikasikan di tempat kerja skang.. dan itu semua adalah jasa mereka.. ^_^


dan aku pun follow balik.. keep in touch ye Dr Ismail.. ^_^



till then, tatababai

What's New


Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

  1. Assalamualaikum. Saya datang sini tengok-tengok belog awak. baca-baca. Menarik. hihi.. Kalau nak ke belog saya, ni link nye... http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wassalam HN,
    Terima kasih.. ^_^ saya singgah blog awak ye.. ^_^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^