The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, November 10, 2014

Day 1: Introduction About Myself


Assalammualaikum.. selamat pagi.. pagi ni aku nak start dengan 30 Days Blog Challenge yang aku dah pilih sendiri apa aku nak wat untuk blog ni.. ^_^

Harap-harap berjaya la sampai ke hujungnya ye.. ^_^

Hari ni nak perkenalkan diri.. ada yang tak kenal ke? vavavava..

Sedikit sebanyak tentang diri aku..

Nama Anil Wanina (bukan nama sebenar).. berkahwin dan buat masa sekarang ni.. ada sorang je la puteri tercinta.. ^_^

Aku ni bekerja sepenuh masa.. kita berblog ni consider part time je sebenarnya.. bila aku ada masa.. aku blog... bila takde masa.. normally aku wat la auto publish.. kalau betul-betul bizi sangat.. memang aku tak berblog la.. tu yang bersawang blog macam hape je.. kihkihkih..

Lately ni aku suka blog pasal travel.. tak tau nape.. adakah sebab semakin banyak percutian-percutian yang aku dah pegi.. ataupun takde modal nak cerita pasal diri sendiri.. (sebab tu wat 30 Days Blog Challenge ni) kikikiii

aku ni kalau ikutkan dah lama berblog.. tapi ntah nape... lately baru la agak rajin sikit nak update sebabnya ada semangat kekitaan dari #KelabBloggerBenAshaari kan... aku memang dapat fully support la dari geng-geng dalam tu...




till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^