Day 3 : Meaning of My Blog

Hai.. dah hari ketiga bercabaran ni... masih dalam usaha untuk merepair gambar-gambar Koh Samui.. sabar ye kawan-kawan.. aku pun tak sabar nak update kat korang cerita ceriti Koh Samui ni.. ^_^

Topik rini.. maksud disebalik nama blog ini... huhuu.. panjang ceritanya.. aci tak kalau aku pendekkan? ^_^



Anil - ni nama aku.. diterbalikkan... LINA.. nama ni biasa family aku la yang panggil.. nama ANIL ni kalau tak silap aku.. dari zaman sekolah menengah aku dah gunakan nama ni.. kiranya nama pena la kononnya.. kan ke aku suka menulis.. cita-citaku menjadi orang kaya penulis kannn... kena la ada nama pena.. kononnye... ^_^

Wanina - nama ni aku dapat masa zaman belajar dulu.. konon-kononnya gabungan nama dengan seseorang.. phuii.. hahahaha.. takde la.. tapi aku dapat nama ni masa zaman belajar la.. terus guna nama ni untuk seketika.. lepas tu.. combine terus nama.. anilwanina... kan sedap bunyinya tu.. ^_^ kenkonon nanti ada anak nak letak nama depan start dengan Anil la kononnya.. tapi dah bunyi macam Anil Kapoor pulak.. so.. biarlah nama Anil tu terus kekal untuk diriku.. nanti kalau anak aku nak nama pena.. soh dia boh nama lain.. hihihi

So, nama blog ni.. aku guna je nama pena tu sebabnya angan-angan nak jadi penulis tu tak penah terhenti.. walaupun sekadar angan-angan kan.. tapi takpe la.. tak rugi pun berangan.. aku sudi je nak berangan pegi bulan dan bintang.. bukan kuar duit pun.. ngeeee...

gitu la alkisahnya nama blog ni.. ^_^

it's me.. anilwanina ^_^




till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 orang suka :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^