Family trip sempena besday

Inilah gamaknya bila dah gaji ni... hahahaa.. pantang ada duit nak berjalan saje.. kohkohkohhh... ekceli ni adalah family trip.. just a short trip sempena Hari Keputeraan Sultan Selangor kan.. adik beradik semua berada di rumah.. so, aku arrange satu short trip untuk family besar aku ni..bukan senang nak kumpul-kumpul semua adik beradik ni.. ni pun yang sulung tak dapat join sebab bizi nak pindah umah pulakkk katanyer...

Ini semalam la aku booking.. rini baru confirm.. alhamdulillah.. ingatkan dah takde kosong.. rupanya ado.. hihihi.. 

so, harap-harap ini adalah trip terakhir untuk tahun ni.. ehem ehemm.. bole caye ke??? hahahah.. 



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^