Minitrip 2015 : Trip group wassap

ini adalah cerita minggu lepas masa aku tengah struggle sakit gigi.. ko hado? tengah sakit-sakit gigi boleh pulak booking tempat untuk holiday... kohkohkohh... diriku dah holiday memang tak dapat dipisahkan.. ^_^

kalau ikutkan.. lama dah booking tiket ni.. ada setahun kot.. ni pun dah macam lambat gile baru booking accomodation.. ini consider trip balik kampung jugak la ni.. kalau dulu pegi ngan kawan, kali kedua pegi ngan family.. kali ketiga ni pegi dengan.. ehem ehemmm... ^_^ 

ni adalah trip group wassap yang aku dah pengaruh siap-siap.. lama gile aku pujuk dorang ni ajak join trip ni.. tapi sorang je yg terpengaruh.. kahkahkahh... yang sorang lagi masih teguh ngan trip London dia tu.. takpe la.. moga dibukakan pintu hati dia semoga dia join trip ni.. dapat la mengenang kembali ohsem trip dolu-dolu tu.. ^_^

untuk yang berkenaan... jom la.. jom laaa.... x puas aku pujuk kat wassap.. aku pujuk kat blog plak.. hahahaha.. 



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 orang suka :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^