Monday, November 24, 2014

Pakej Percutian ke Sabah TERMURAH Sempena Cuti Sekolah!!!


salam petang.... lama pulak tak survey harga tiket kan..  ^_^ ni nak share ngan korang... ehemm... korang nak bercuti ke Sabah dengan kos yang murah?

Tau tak AirAsiaGo tengah wat sale sekarang ni... aku tengok je terus rasa teruja meronta-ronta je jari jemari ni nak beli tiket. hokeyyy...nasib la tak gaji lagi... tapi esok dah gaji kan.. ehem ehem.. bole dipertimbangkan.. hakhakhakk..

okey.. nak share ngan korang... Tawau adalah antara tempat yang best juga la untuk kita bercuti kan..lebih-lebih lagi, Tawau adalah airport perantara untuk ke pulau-pulau tercantik di Malaysia ni seperti Sipadan, Mabul, Kapalai.. wahhh... aku terus eksaited!!!!

aku dah penah turun Tawau awal bulan November ni.. tapi takde la aku merendek sampai ke pulau-pulau kat Semporna tu.. so, kali ni.. aku saje-saje la survey tiket kan.. lahaii.. mahalnya.. T_T tapi takpe.. aku gedik pulak buka AirAsiaGo.. ahahh.. ada sale!!!

Mari kita tengok... paling murah pakej 3D2N untuk seorang boleh dapat RM176 sahaja...

Murah ke idak?? Nak tau kenapa aku kata murah??

Sebab harga tu TERMASUK :

+ tiket flight
+ hotel untuk 2 malam

murah ke idak????

Tapi minimum pegi untuk 2 orang la kan.. which total untuk 2 orang adalah RM350.90 SAHAJA!!!!!

Okey.. aku dah gila dah ni... 

Korang nak gila skali??? Tengok screen yang aku captured ni....

seme harga yang tertera tu harga untuk 1 orang

Okey.. kita pilih pakej yang paling murah skali..... kita tengok berapa total yang perlu kita bayar untuk percutian TERMURAH ni...


pakej harga untuk 1 orang

total serendah RM350.90 untuk 2 orang.


Kalau ada yang just nak dok hotel yang dipilih tu untuk sebahagian trip je.. pun boleh.. masa nak buat searching tu.. jangan lupa TICK pada checkbox di bawah.. ^_^




Selain dari Tawau ni.. ada banyak lagi tempat-tempat lain.. tapi Tawau je la yang ada offer pakej under RM200.. hihihih..... 

so korang? ke mana korang pada cuti sekolah ni??? 



till then, tatababai

What's New

4 comments:

  1. Salam,

    Menyediakan perkhidmatan kereta sewa Axia Auto selesa & jimat myk Rm100/sehari. Call/watsapp 012 83 00001 untuk tempahan.

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Menyediakan perkhidmatan kereta sewa Axia Auto selesa & jimat myk Rm100/sehari. Call/watsapp 012 83 00001 untuk tempahan.

    ReplyDelete
  3. Mohon Maaf kami ingin menumpang iklan...

    TIPS PERCUTIAN MURAH KE SABAH!!!
    Mari Bercuti Ke Sabah.... 2017

    Tel : 0129600702 / 0163751978
    Assalamualaikum Tuan Puan...
    Bercuti la ke Sabah....!!
    Kami bersedia mempermudahkan segala urusan percutian anda di sini...

    Kami menyediakan Kereta sewa pandu yang murah, baru dan berkeadaan baik..

    a) Nissan Urvan RM230 sehari
    b) Toyota Innova RM200 sehari
    c) Toyota Avanza RM160
    d) Nissan Grand Livina RM170
    e) Proton Exora RM150
    f) Produa Alza RM140
    g) Toyota Vios RM160
    h) Proton Saga Flx RM120
    i) Produa Myvi RM120
    j) Produa Viva RM100
    k) Proton Waja RM120
    l) Proton Preve RM150
    m) Viva 660 RM70

    * Harga di atas adalah minimum sewa
    untuk 3 hari ke atas...
    * Penghantaran kereta percuma ke
    Airport dan tempat penginapan.
    * Kadar harga lebih rendah untuk sewa
    secara bulanan.

    Kelebihan yang anda dapat apabila memilih kereta sewa kami adalah :

    1. Pilihan Homestay dan Hotel dengan harga
    istimewa daripada kami bermula harga
    RM68 dan ke atas di Kota Kinabalu dan
    kundasang...

    2. Homestay Condominium Marina Court di pusat bandar Kota Kinabalu hanya pada harga Rm250 semalam!!!

    3. Pemandu Pelancong..
    Sekiranya anda ingin perlukan pemandu sepanjang percutian kami menyediakan pemandu berpengalaman dan mahir dengan tempat2 percutian menarik di Sabah... upah bagi pemandu kami adalah RM100 untuk 12 jam sehari...

    4. Harga istimewa ke Pulau Manukan , Sapi atau Memutik..
    Sekiranya anda memilih perkhidmatan kami, kami akan memberikan anda harga istimewa RM20.00 sahaja seorang utk tambang bot dan Percuma SET SNORKLING & life jacket ( harga utk 1 pulau sahaja).. harga tak termasuk jetty fee, island fee...
    Kami juga memberikan harga istimewa untuk Water Sport berikut:
    * Banana Boat RM30 (15 mnt)
    * FlyFish RM60 (15 mnt)
    * Parasailing RM55 (15 mnt)
    * Jetski RM140 (30 mnt)
    * Sea Walking RM150 (30 mnt)

    5. Harga istimewa untuk melihat Proboscis Monkey dan Fireflies... Klias Beaufort..
    Harga RM45.00 adalah termasuk tambang menaiki bot, Hi Tea dan Makan malam...

    *Screenshot iklan ini sebagai voucher Diskaun dan whatsapp ke nombor di bawah*

    Hubungi kami
    0129600702
    0163751978
    Boleh Call atau Whatsapp


    ReplyDelete
  4. Kereta Sewa Afra Kota Kinabalu
    Kereta Sewa Serendah RM70/day *terma dan syarat
    Whatsapp : 0128031380 untuk tempahan
    Whatsapp : 0128031380 untuk tempahan

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^