Monday, November 24, 2014

Pakej Percutian ke Sabah TERMURAH Sempena Cuti Sekolah!!!

salam petang.... lama pulak tak survey harga tiket kan..  ^_^ ni nak share ngan korang... ehemm... korang nak bercuti ke Sabah dengan kos yang murah?

Tau tak AirAsiaGo tengah wat sale sekarang ni... aku tengok je terus rasa teruja meronta-ronta je jari jemari ni nak beli tiket. hokeyyy...nasib la tak gaji lagi... tapi esok dah gaji kan.. ehem ehem.. bole dipertimbangkan.. hakhakhakk..

okey.. nak share ngan korang... Tawau adalah antara tempat yang best juga la untuk kita bercuti kan..lebih-lebih lagi, Tawau adalah airport perantara untuk ke pulau-pulau tercantik di Malaysia ni seperti Sipadan, Mabul, Kapalai.. wahhh... aku terus eksaited!!!!

aku dah penah turun Tawau awal bulan November ni.. tapi takde la aku merendek sampai ke pulau-pulau kat Semporna tu.. so, kali ni.. aku saje-saje la survey tiket kan.. lahaii.. mahalnya.. T_T tapi takpe.. aku gedik pulak buka AirAsiaGo.. ahahh.. ada sale!!!

Mari kita tengok... paling murah pakej 3D2N untuk seorang boleh dapat RM176 sahaja...

Murah ke idak?? Nak tau kenapa aku kata murah??

Sebab harga tu TERMASUK :

+ tiket flight
+ hotel untuk 2 malam

murah ke idak????

Tapi minimum pegi untuk 2 orang la kan.. which total untuk 2 orang adalah RM350.90 SAHAJA!!!!!

Okey.. aku dah gila dah ni... 

Korang nak gila skali??? Tengok screen yang aku captured ni....

seme harga yang tertera tu harga untuk 1 orang

Okey.. kita pilih pakej yang paling murah skali..... kita tengok berapa total yang perlu kita bayar untuk percutian TERMURAH ni...


pakej harga untuk 1 orang

total serendah RM350.90 untuk 2 orang.


Kalau ada yang just nak dok hotel yang dipilih tu untuk sebahagian trip je.. pun boleh.. masa nak buat searching tu.. jangan lupa TICK pada checkbox di bawah.. ^_^




Selain dari Tawau ni.. ada banyak lagi tempat-tempat lain.. tapi Tawau je la yang ada offer pakej under RM200.. hihihih..... 

so korang? ke mana korang pada cuti sekolah ni??? 



till then, tatababai

What's New

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda. ^_^