Senarai blogger yang rajin singgah blog

Hi... nak share sikit pasal blogger yang bebaru ni rajin sangat menjengah blog aku ni... terima kasih uols... ^_^ ni yang aku sayang kat korang... hihihi...

1. http://cputsungai.blogspot.com/
2. http://novaleeza.blogspot.com/
3. http://mystoriesmories.blogspot.com/
4. http://fifa3290.blogspot.com/
5. http://tintamerah4488.blogspot.com/
6. http://ladywa.blogspot.com/
7. http://akulovetravel.blogspot.com/
8. http://mii-and-himm.blogspot.com/
9. http://mamajuepapamimi.blogspot.com/
10. http://life-of-a-traveller.blogspot.com/
11. http://ummi2m2s.blogspot.com/
12. http://travelog-dakwah.blogspot.com/

Jemput singgah ke blog mereka ye... aku tengah bizi sikit ni, ni aku listkan beberapa blog yang sudi singgah blog aku.. nanti aku listkan lagi... aku nak masukkan dalam blog list kat sebelah kanan ni.. tapi nanti tunggu aku free sikit ye... korang-korang yang nak aku masukkan blog korang dalam bloglist aku.. bole komen kat bawah ni ye.. ^_^ lova ya...

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

5 9 orang peminat :

  1. wah best nye blogger dapat masuk list ni!!

    ReplyDelete
  2. selalu intai sini tengok2 gambar nz :)

    ReplyDelete
  3. Azra,
    kita pun kalau tgk entry NZ mesti terus rasa nak belek harga tiket.. hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Eny,
    tq sebab singgah kat blog kita.. ^_^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^