Sukan sekolah Iman vs Outstation

by - 11:30:00 AM

berjalan lagi nampaknya... tapi kali ni bukan atas tiket cuti-cuti cinta.. malah aku pegi sorang-sorang je ni.. T_T 

Iman pulak ada sukan ari ni.. adoiyai.. aku dah serba salah.. waran dah kuar.. check balik dengan cikgu Iman.. sukan belah pagi.. flight aku belah petang.. OK takde masalah.. siap-siap pack beg masuk dalam kete.. pastu pegi sukan Iman.. then dah abis sukan terus antar aku pegi airport.. kelam kabut ke idak?? hahhahaa... walaupun outstation ni atas tugasan rasmi.. tapi hal-hal keluarga tetap menjadi keutamaan aku.. since ritu baru je balik dari Koh Samui, so Iman pun takde la ralat sangat aku tinggalkan dia ngan papa dia.. hiihi.. nanti lepas mama balik outstation.. kita cuti lagi ye.. tapi tunggu cuti sekolah laa.. mama bagi sebulan cuti untuk Iman.. ^_^

doakan perjalanan pergi dan balik selamat dan doakan jua segala urusan di sana dipermudahkan... amin...


bukan jauh mana pun... dalam Malaysia juga.. ^_^





till then, tatababai

What's New

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^