MAS : Joy of Travelling

by - 3:02:00 PM


Memanjang MAS ni wat sale kan.. ^_^ alhamdulillah.. meh nak share sikit dengan korang.. Sempena korang-korang yang suka travel ni.. ehem.. termasuk diriku jua.. hikss.. so, MAS sekarang tengah buat sale hujung tahun.. Hahhh.. yang nak plan pegi Europe tu.. ini lah masanya yang sesuai untuk korang terjah website MAS, riki-riki tarikh yang sesuwai untuk korang pegi travel ke Europe tu time Valentine Day ke kannnn..

Tapi bukan Europe je tauu..  negaraASEAN pun hadoo... nak pegi Korea?? Hahh.. serendah RM1,350 per pax je tau... dengan baggage allowance sebanyak 30kg.. bole tapau aweks korea atau jejaka K-Pop satu bawa balik masuk luggage.. hihihihi..

Booking Date : 22 - 31 Disember 2014
Travel Date : 1 Jan - 28 Februari 2015

Untuk maklumat lanjut dan tempahan tiket, boleh layari laman web Malaysia Airlines


till then, tatababai

What's New

You May Also Like

4 orang suka

  1. macam best je..hihihi tak tahu lagi tawun depan boleh ke gi obersi nih huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mm betul tu.. skang ni cuma dapat berangan je dulu.. ^_^

      Delete
  2. Bestnya.. hana berangan nak pi Krabi.. tapi nak cari tarikh yang suit tu la susah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. bila dah ada yang murah.. date pulak tak kena.. bila date dah OK.. harga pula mahal.. ^_^

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^