Saturday, December 20, 2014

Nuffnang Blogbuster Campaign : Maybank Transact & Win


Salam petang... rindu aku tak? kuangkuang.... macam comel je.. macam phuiii je... hahahhaa... okey.. nak share sikit first Blogbuster Campaigns by Nuffnang ni.. 

Memula memang dah plan baik punye nak wat video somel-somel.. tapi apakan daya.. masa semakin hari semakin pendek.. hahaha.. so, nak dijadikan cerita, sehari sebelum tarikh tutup tu baru la aku dapat wat video ni.. tu pun 9 jam sebelum tarikh tutup.. hahahah.. gigih ke idak??

Kempen ni rasanya ramai kawan-kawan aku yang dapat invitation untuk join kan.. the more the merrier.. ^_^

Sedikit sebanyak detail tentang kempen Maybank ni :

Kempen Bermula : 18 Disember 2014
Kempen Berakhir : 11 Januari 2015



So, kalau korang ada terjumpa iklan Maybank ni menari-nari kat atas nun.. jangan lupa tengok video yang aku wat tu.. kalu rajin komen la ye.. kot la ada peluang untuk kempen lain.. boleh aku wat penambahbaikan.. ^_^


Klu video tak dimainkan.. korang klik je pada button Replay Video tu.. nanti kuar la muka somel aku tu.. kahkahkahh... kelakar je aku tengok video yang aku wat ni.. kikikikii....


Dan jangan lupa klik.. untuk maklumat lebih lanjut tentang servis dan apa hadiah-hadiah yang bakal dimenangi setiap kali kita buat transaction dengan Maybank ni..


till then, tatababai

What's New

2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^