The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, December 24, 2014

Pakej 4D3N Jakarta - Bandung Murah


Assalammualaikum..
Hi uols.. macam mana?? Dah ada trip cuti-cuti untuk tahun depan?? ^_^ yang ada tu.. bagus la.. yang takde tu.. meh rapat-rapat nak promote sikit..

Nak pegi Jakarta - Bandung all inclusive dengan harga RM1,300??? Hahh... ini pakej baik punye... ^_^ all inclusive tauu.. korang pegi bawa diri je wokey.. 

Yang mana plan nak shopping untuk raya tu, nak cuci-cuci mata kat Jakarta - Bandung tu.. inilah peluang yang terbaik untuk korang.. tak yah apply cuti pun.. sebab tarikh dia memang jatuh pada hari cuti Tahun Baru Cina.. ohsem ke idak??  kalau beli tiket skang ni time Tahun Baru Cina tu.. memang sah-sah le harga dam dam dum bunyi mercun padi.. melompat-lompat harganya kannn... hiksss...

Boleh tengok.. belek-belek itinerary kat bawah ni.. kalau minat.. boleh emel kat ahkak untuk booking dan dan bayar deposit RM300 untuk reserve tempat... ^_^

Berapa harga pakej ni???

4D3N Jakarta - Bandung => RM1,300 SAHAJA

Maklumat lanjut, boleh baca itinerary kat bawah ni.. ^_^


Untuk pertanyaan, tempahan.. boleh emel kat ahkak di alamat : anilwanina@gmail.com
* Tempat TERHAD.
* First come, first serve



till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^