The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, December 26, 2014

Pencarian Bloglist 2015 By BBL - Contest


Assalammualaikum...

Hai semua.. nak share sikit berkenaan dengan Pencarian Bloglist 2015 oleh Budak Bandung Laici. Budak mana ni? hikss.. Budak ni suka minum air Bandung Laici.. sebab tu nama dia Budak Bandung Laici.. hihihi.. acah je..

Orait.. nak share sikit, BBL ada buat contest la kan.. nak tambah list blog dalam bloglist beliau.. so, beliau telah menganjurkan satu contest untuk uols-uols yang nak berada dalam bloglist beliau.. awesome ke tidak?? nak ke tak nak?? kalau tanya aku.. mesti la nak kan...

BBL ni aku kenal masa kitorang join event Hari Raya Bersama Nuffnang.. terus jadi macam adik-kakak.. hihihihi... seronok dapat kenalan baru.. terus rasa diri dah tua.. kahkahkahh..

Okey sambung stori.. so, BBL sedang mencari 20 buah blog yang ohsem  untuk mengisi slot bloglist baru 2015. Bila dah masuk dalam bloglist.. senang la nak blogwalking kan.. aku pun salu blogwalking kat blog-blog korang ni thru bloglist kat sebelah ni je... senang.. ^_^

Macam mana nak join?


- SYARAT-SYARATNYA -


2. Buat satu entri bertajuk Pencarian Bloglist 2015 By BBL - Contest
3. Letakkan banner di atas & linkkan ke post ini
4. Tinggalkan URL ENTRI korang di kotak komen bawah ini
5. Pemilihan berdasarkan random.org
6. Pencarian ini akan TAMAT 8 Januari 2015 dan blogger yang berjaya akan di umumkan pada 10 Januari 2015

So.. jom kawan-kawan... berkawan biar beribu-ribu kan... ^_^

till then, tatababai

What's New

12 comments:

  1. Mas, thanks for the info, nak try gak la BBL ni :)
    Jom singgah blog akak, http://aku-dan-tulisan.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  2. JALAN2 DARI SEGMEN YANG SAMA (@_@) ...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
  3. Hi Kak Anil, terima kasih sudi join pencarian bloglist BBL 2015 ya.. BBL dah update senarai peserta di sini http://budakbandunglaici.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-pencari-bloglist-2015.html

    ReplyDelete
  4. cik belbel singgah sni jalan jalan, tengok tengok, cakk cakk
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
  5. Wahhh good Luck ....Nass Singgah ^^ p/s dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
  7. Hai,
    Singgah Blogwalking dari segmen yang sama.
    Jemput Singgah :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
  8. good luck dari segmen yang sama. ;)

    http://anakbonda.blogspot.com/2015/01/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    ReplyDelete
  9. Assalamulaikum... dari GA yang sama... http://cikash.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

    Jemput Join segmen ekin di blog

    http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^