The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, December 10, 2014

Terima kasih Google, Facebook dan my travel blogger!!


Rini dok cerita pasal kesedihan je la ye.. 

Sementara tengah bersedih ni.. saje la godek-godek kat Nuffnang... tengok kat Referrals.. eh eh.... ramai juga yang cari aku kat google ye.. kat Facebook pun ada.. dah tidak dilupakan.. my favourite travel blogger, kakiberangan dan Azra.. banyak la favourite travel blogger ni, dan dorang ni antara inspirasi aku untuk meneroka alami ni....



Korang sangat inspired aku nak travel Europe dan of course, soon... insya Allah.. 

Doakan aku dapat jelajah Europe.. rasa nak masuk dalam Instagram John bila tengok gambar-gambar dia kat Europe tu.. hanya mampu spamming LIKE semua gambar-gambar dia.. hahahhaa

Kalau tengok blog Azra lagi la... balik-balik Korea.. jeles tengok Azra terjah Korea banyak kali... ni pun jenis kaki repeat gak ni macam haku.. muahahaha...tiap kali buka blog dia.. mesti jeles ratus-ratus kali.. bahahhaa

So, tak salah repeat 88 kali pun kan... janji diri sendiri bahagia.. ^_^

Eh ehh.. aku dah happy balik dah ke??? Hukhuk.. masih sedih.. tapi sembunyikan je la perasaan ni..

Suka tau dengan Nuffnang ni sebab senang nak view.. aku tak reti guna google punya.. kalau ada sesape leh ajar... dialu-alukan.. ^_^

Terima kasih semuaa... love yaaaa... ^_^

till then, tatababai

What's New

9 comments:

  1. Wah.. ramainya pembaca dan peminat dia ^_^ mantop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa-biasa je.. kita try baca travelog awak kat opis tapi kena block pulak.. nasib baik la ada unifi kat umah.. ^_^ tgh stadi2 ni.. nanti nk tanya.. hihiihh

      Delete
    2. Haaa? Blog kita kena blok kat opis awak?? >,<

      Delete
    3. haah.. opis ni strict sikit.. kita nak baca entry Turki awak tu tapi bole dia block.. stress kejap... terus sambung stadi entry tu kat umah.. hahahaha

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Jom lah kak kita buat Europe tour. *cek wallet*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakim,
      ehem ehem.. dalam plan juga tu.. tahun depan maybe.. hahahaha... kalau tak tahun depan.. 2 tahun lagi.. tengok la kalau duit berkepuk kepuk.. kikikiii

      Delete
  4. Terbaik la....moga bertambah follower lagi

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^