The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, December 10, 2014

Terkilan kerana Nuffnang!!!!!


Sejam yang lalu aku buka emel.. lepas tu aku tengok ada emel dari Nuffnang... eh eh.. apakah??? Rupanya aku dapat 1 pair ticket untuk Nuffnang Premiere Screening of The Hobbit : The Battle of The Five Armies pada 16 Disember ni.

Ohsem ke idak??? Memang suka giles ngan trilogy ni lelebih lagi mengingatkan aku pasal scenic di New Zealand.. owh.. memang terus jatuh cinta la.. kalau cerita pasal nak repeat New Zealand tu toksah cakap la.. hehari aku berzikir kat telinga encik suami.. bahahhahaa...

Okey.. berbalik kepada premiere screening ni.. too bad... T_T aku tak dapat join sebab aku ada seminar pulak pada 17 Disember tu di luar kawasan. Jemputan ni pulak baru dapat Jumaat lepas.. petang tadi aku baru hantar waran.. so flight aku adalah pada 16 Disember. Makanya.. aku tak dapat join.. sedih giles hokey... nangis.. T_T

Sungguh aku rasa frust sangat.. aku rasa terkilan sangat.. aku nak sangat pegi tengok movie ni especially event Nuffnang ni.. bukan senang pulak tu nak dapat.. lagi plak aku ni blogger non hado je.. T_T sambung nangis lagik...

Takpe la.. takde rezeki aku kan... aku lepaskan peluang ni pada blogger lain.. dengan doa dan harapan.. semoga anda seronok menonton movie ni.. hayatinya dan enjoy.. T_T nangis lagi..

Insya Allah.. ada rezeki.. aku akan join lagi event-event Nuffnang ni.. jangan serik jemput aku tau... T_T sob sob sob... nangis dan nangis lagi..



till then, tatababai

What's New

3 comments:

  1. Tahniah...sofu tak join contest yang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Sofu.. tapi sedih tak dapat pegi... T_T

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^