Year End Sale by SaSa Malaysia

by - 10:06:00 AM

Assalammualaikum.. selamat pagi.. masih dalam mood cuti sekolah ke? ataupun dalam mood shopping sempena Year End Sale? Hiks..

Okey.. aku ada nak share sikit tentng Year End Sale (YES) ni.. bagi yang suka shopping kan.. kan.. kat Malaysia ni kalau hujung tahun.. macam-macam YES yang ada.. dari beg sekolah, baju kurung, kasut bola sampai la ke produk kecantikan.. ehem.. ^_^

Okey nak bagi tau, SaSa ada wat sale hujung tahun bermula dari 15 November 2014 - 4 Januari 2015. Ahah.. dah lama rupanya SALE ni kan.. tapi kita baru tau ek? hihih.. so, sempat lagi nak shopping kat SaSa ni..

Terdapat diskaun hebat sehingga 50% tau... memang kalau pegi.. terus rambang mata.. so.. jom terjah SaSa untuk dapatkan diskaun hebat ni.. ^_^


antara produk-produk yang ada diskaun

Ehem.. boleh juga dapatkan produk Sasatinne yang best banget ni... terdapat 5 jenis mask yang ada.. antaranya, Soya Milk Whitening & Smoothing Mask, Honey Peach Nourishing & Brightening Mask, Cucumber Refreshing & Clarifying Mask, Aloe Vera & Green Apply Soothing & Hydrathing Mask dan Red Wine Moisturizing & Rejuvenating Mask. Boleh cuba mana-mana satu yang korang nak.. tapi untuk aku... aku nak cuba Soya Milk Whitening & Smoothing Mask sebab skang ni kulit tak baper comel akibat salah pakai produk ehem ehem yang abis rosak kulit mukaku...



Dalam satu box ni, ada 10 sachet.. since SaSa tengah ada sale sekarang ni.. boleh dapatkan produk ni di SaSa dengan harga yang mengaummm.. ^_^ 


Terima kasih SaSa.. ^_^

Sebarang maklumat lanjut bole layari Facebook Sasa Malaysia

till then, tatababai

What's New

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^