Blogbuster Campaign : First Income!

by - 8:55:00 AM

Assalammualaikum...

Saje nak share.. ^_^ kalau korang masih ingat dengan Nuffnang Blogbuster Campaign : Maybank Transact & Win yang aku gigih la buat sebelum ni kan..

Seperti yang diketahui, kempen ni dah berakhir dengan jayanya  pada 11 Januari yang lalu. Alhamdulillah.. kalau tak.. mesti tergedik-gedik je video yang aku wat tu kat header atas tu kan.. ^_^

Pagi ni aku buka Nuffnang, aku tengok earning aku lain macam je.. dalam hati ni berkata-kata juga la.. eh eh.. dorang dah credited ke untuk kempen #OhhSome Fest tu? sebab aku rasa kempen tu sampai Mac ni.

Gedik-gedik buka earning, tengok-tengok rupanya dorang dah kreditkan untuk blogbuster campaign tu.. alhamdulillah.. walaupun ciput je berbanding dengan blogger lain kan.. tapi ok la ni.. untuk first timer.. kahkahkahh.. bila dikenang-kenang balik cabaran nak buat video ni.. memang takmo kenang dah.. hahaha... dengan tak cukup tidonya.. dengan nak edit nak kasik timing tu suit dengan permintaan, render lagi.. huhuuu.. bertabah sangat... ^_^

Terima kasih korang yang sudi tengok video aku yang tak seberapa tu... ^_^ cayang awak!!!

Moral of the story : kalau dapat kempen macam ni, jangan buat last minit... hahaha.. terima kasih Nuffnang.. 


till then, tatababai

What's New

You May Also Like

9 orang suka

  1. wah wah... masyukkk!!.. awak.. awak belanja kita awak...
    mih mih mih... :)

    ReplyDelete
  2. tak baca dh yg lain terpandang ke nila RM170 tu..masuk nya Anil!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. JM ni... ^_^ alhamdulillah...

      Delete
  3. slalu dpt offer tp mcam tak terbuat..okay, lepas ni nak gigihkan diri

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^