The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, January 28, 2015

Terima kasih, DJ!!!


Assalammualaikum....

Terharu sangat... aku rasa macam HONOUR sangat bila geng-geng travel ni sudi drop komen kat blog non hado ni... Gile tak bangga... IDOLA kotttt... dorang la antara pencetus ummah.. ehh.. niat nak travel jauh-jauh ni.. sebelum ni jalan dekat-dekat je kan... lepas tu, mula la pandai cari tiket ke sana ke mari. Dalam diam-diam, dah sampai ke New Zealand dah aku... ni semua gara-gara mereka-mereka yang banyak bantu dan menghasut aku dengan entry-entry ohsem dorang...

Okey.. aku belum la sampai tahap macam dorang ni.. pegi travel macam pegi keje... hahahha.. okey tipu je.. aku ni kira NEWBIE je.. baru bape kerat la negara-negara yang aku terjah. Since aku ni suka mengulang tempat-tempat yang aku suka.. contohnya macam PADANG.. 2 kali dah aku pegi.. LANGKAWI.. dah tak boleh kira dah bape kali.. hahahah... KRABI.. aku rasa nak masuk kali ke-3 dah aku pegi.. ni silap-silap kang NEW ZEALAND pun aku ngulang.. bahahhaha.. perasan kayo rayo sungguh diriku ni.. huhuuhuu

Banyak tul cap lock kat atas tu.. ahahaha

Terima kasih pada semua yang sudi jejak kaki kat sini. siyes.. aku SPEECHLESS, TERHARU, BANGGA dan macam-macam rasa la ada.. tapi tak meninggi diri tauuuuu... ^_^ korang la idola aku.. korang la segala-galanya sampai encik suami pun ikut teruja dengan hobi travel aku ni.. hahahaha... skang ni encik suami senang je, kalau dia teringin nak pegi mana-mana.. mesti dia cakap, 'eh mama.. teringin nya nak pegi Krabi.. macam cantik je, macam comel je..' esoknya, aku pun belikan la tiket untuk dia.. eh eh.. bukan la esoknya.. kira bila ada sale le kann... kalau bab tiket-tiket seme memang serah kat aku le... hihihihi


Dia pun dah jadi hantu travel macam aku.. hohoohoh.. yang paling tak boleh blah... hantu nak mengulangg je kat satu-satu tempat tu.. kalau dah suka.. kalau boleh setiap tahun nak pegi.. kahkahkah.. skang ni dia gile Krabi.. tahun ni belum pegi lagi ni.. tapi dah tanya masa sale AA baru ni..'tahun depan ada tak tiket Krabi yang murah..' hahaha.. sesuatu sangat kann... ke dia nak tengok topless beach kat sana... ehem... lastik idung tu kanggg...

So, ari ni.. nak share juga.. sebab ini adalah kali pertama dapat souvenir macam ni.. so suwittt la kann.. siap emel minta alamat bagai.. lahaii... suwiiittttt sangattt...

Souvenir ni adalah dari DJ yang baru balik dari New Zealand.. hahh.. ni lagi la buat aku rasa tertunggu-tunggu entry New Zealand dia.. dulu sebelum pegi aku dok godek-godek blog John cari itinerary.. skang ni dok tertunggu-tunggu pulak entry bergambar dari DJ.. siyes.. kalau duit aku berkepuk.. memang aku nak pegi lagi New Zealand ni.. mungkin, boleh dijadikan acara tahunan.. ekkk...

Okey.. takmo merapu.. thanks DJ.. sudi bagi souvenir kat kita.. bukan satu, bukan dua.. tapi LIMA... ^_^ sukaaa suka sukaaa... nampaknya kita kena beli magnet board lepas ni sebab peti ais kita dah tak muat letak fridge magnet banyak-banyak ni.. hihihi..

Since opis aku kat Cyber ni kurang mesra penghantaran pos, so aku bagi alamat HQ kat Putrajaya. So, amik masa juga la nak sampai kat Cyberjaya ni. Tapi yang penting.. selamat sampai dan sihat walafiat souvenir dari DJ ni.. ^_^ love youuu....

parcel

nota kaki, DJ

i love fridge magnet..


Terimalah pantun dua kerat untuk DJ :

Naik bas pegi PJ,
Terima kasih DJ.


till then, tatababai

What's New

19 comments:

  1. Terbaik! I is jeles.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS,
      xmo jeles2.. nti kita pos souvenir kt SS plak ekkk.. ^_^

      Delete
  2. JelesssssSsnya. ..

    * eh sbnarnya dah berapa kali nak komen sini. Tapi tatau kenapa tak pernah lekat komen2 tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syieda,
      tu le.. kadang2 komen kat sini bengong sikit.. sama macam tuannya.. hahahha.. ^_^ harap2 lepas ni ok la kot ye.. ^_^

      Delete
  3. thanks anil sbb byk bntu bg info psl nz aritu...tu kira upah la tu...hahaha

    Ss & syida, jgn jeles2 yer...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DJ,
      sama-sama.. kita tlg sikit je.. bkn reti sgt pun.. hahahah.. ^_^

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. untong llaaaa berkawan rapat dgn host JJCM

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi untung abam supermeng mencemar duli kat sini.. hihihi.. tq tq

      Delete
    2. ko la sombong sgt meng...aku mtk address tak nk bagi....

      untung laaaaa anil, supermeng mencemar dulik kat sini....hahaha

      Delete
    3. eetis hiltaly datang sini siapa x suka komen berharga tu :-)

      Delete
    4. hahahaha.. huntung sangatttt.... ^_^

      Delete
  6. banyaknya sekali dpt sebab tu peti es tak muat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. peti ais kecik sangat.. kena beli ice box lepas ni.. hihihi

      Delete
  7. Replies
    1. Winter terosss peti ais tu... Ha Ha Ha...

      Delete
    2. hahaha.. alhamdulillah.. syukur syukurrr... camni gaya.. kena beli peti ais baru la agaknya kan... hahahaha

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^