The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, January 7, 2015

We're spotted!!



We're spotted and we're survive.. ^_^ terima kasih Nuffnang.. 

Maaf korang.. aku sangat bizi sampai tak sempat nak hadap notebook.. dah baper hari ni tak masuk opis.. 

Tunggu... nanti aku buat review untuk cite Taken 3 ni.. superb!!!!!!


till then, tatababai

What's New

4 comments:

  1. Salam kenal, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...tq :)

    ReplyDelete
  2. waa..seronoknya... saya pun baru berjinak2 dengan nuffang ni... jom support sesama kita yuk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah.. sama-sama berkembang bersama Nuffnang ^_^

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^