The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, February 5, 2015

Berforum dan menang hadiah? Hanya di Ladylista!!


Assalammualaikum...

Ingat tak sebelum ni aku penah share info pasal Ladylista? Boleh godek-godek kat entry sebelum ni, Ladylista : Dari Maskara Seorang Diva!

Untuk pengetahuan korang, Ladylista ni rajin tau buat contest.. hahh.. sape yang suka contest macam aku? Angkat jari telunjuk... ^_^ So adakah korang :


                Chatime                                                          Farm In The City (FITC)
Suka minum Chatime?
Tidak Pernah dengar atau kunjungi FITC?
Peminat Chatime?
Peminat haiwan-haiwan?
Tidak Pernah cuba Chatime?
Kanak-kanak anda suka haiwan?
Tidak sanggup beli minuman Chatime?
Dah bosan dengan ZOO?
Sudah lama tidak minum Chatime?
Ada duit xpi tidak tahu hendak pergi mana atau tempat jauh?
Tidak tahu apakah itu Chatime?
Nak cuba PONY RIDE?

Jika jawapan anda adalah YA dari soalan diatas, anda mesti menyertai peraduan ini! 

Hadiah berupa baucer tunai yang bernilai RM10 dari Chatime Malaysia dan RM30 tiket masuk ke FARM IN THE CITY!!! Awesome tak????

Mudah je cara nak sertainya... peraduan kali ini akan dibahagikan kepada 4 pusingan. Yang penting mata kena tajam dah cepat!!

Pusingan 1 dan Pusingan 2 dinamakan sebagai  [Cari Perbezaan Gambar dari Maskara Anda]. Kalau dalam bahasa Inggeris, 'Spot The Different'. Senang ke kan.. sebab tu aku kata, mata kena tajam dan cepat.. ^_^ Teka je berapa perbezaan yang ada dalam gambar tu, dan hantarkan jawapan.. senang giles!!!


Cari Perbezaan Gambar dari Maskara Anda

Untuk Pusingan 1 akan bermula dari 4 Februari 2015 - 6 Februari 2015. So cepat korang... jangan tunggu lagi.. sebab hadiah yang akan diberikan untuk pusingan ini adalah sebanyak 50 hadiah!!!

Manakala untuk Pusingan 2 pula, akan bermula dari 9 Februari - 10 Februari 2015.. so, standby ye korang untuk grab hadiah Pusingan 2 ni, sebab hadiah akan diberikan kepada 25 orang pemenang!!!


Bagaimana untuk pusingan seterusnya? Kata ada 4 pusingan kan? Hahhh.. baca dulu sampai abis... ^_^ Untuk Pusingan 3 dan Pusinngan 4 yang diberi nama 'Dengan Maskara Teka Sape'.. dalam pusingan ni, korang kena teka artis di dalam gambar yang hanya akan dipaparkan sebahagian dari wajahnya sahaja. Huk oloo.. senang je kan.. kaki Forum mesti terer ni.. ^_^ lagi pulak, gambar-gambar artis yang akan dipaparkan nanti, memang artis yang terkenal la kat muka bumi ni.. Hah kau. kat muka bumi tauuu!! kata forumer tegar kann.. inilah masanya nak tunjukkan bakat uolssss...

Pusingan 3 akan bermula dari 11 Februari - 12 Februari 2015 dan jumlah hadiah yang akan diberikan adalah sebanyak 35 hadiah... hohohoo.. ini lebih banyak dari hadiah krismas.. ^_^

Bagi Pusingan 4 pula, akan bermula dari 16 Februari - 18 Februari 2015 dan seramai 40 hadiah akan diberikan... banyak ke tidak??? Takkan korang taknak jadi sebahagian dari pemenang hadiah tu???

So, macam mana nak join ni?? Ala.. senang je... follow step di bawah ye :
2. Log-in dalam Portal ni untuk menjawab soalan
3. Kira berapa banyak perbezaan (untuk Pusingan 1 dan 2)
4. Submit.

Senang je kannn... so tunggu apa lagi? Jom la join... ^_^ Pemenang untuk soalan akan dipilih setiap hari dan Ladylista akan mengumumkan pemenang di dalam soalan tersebut. Maka, semua peserta sila mengunjungi semula soalan yang telah dijawab tadi untuk menyemak samada anda telah memenangi hadiah tersebut!!!


Lagi rumit dan cabar soalan itu, lagi menarik dan mahal hadiah untuk soalan tersebut! 

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Laman Web Ladylista : ladylista.cari.com.my
Laman Web Cari Internet : http://mforum.cari.com.my/portal.php



till then, tatababai

What's New

2 comments:

  1. Best nya.... nanti sampai opis layan jeh ladylista!

    ReplyDelete
  2. Baru jeh layan website ini! Bestnya!!!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^