Saturday, February 7, 2015

Happy Birthday Encik Suami!

Assalammualaikum...

"Hari ni kan.. ada birthday orang tu tau... jeles betul kita.. orang tu celebrate besday kat oversea.. siyes.. kita jeles sangat.. untung sangat orang tu kannn... "

Hahahah.. motif?? nak bagi barang.. duit dah berterbangan untuk beli tiket kesana sini.. so, aku belanja percutian ke oversea je la kann... kalau bagi barang, dia je boleh rasa.. kalau cuti ni.. semua boleh rasa.. huhuhu... aku ada buat suprise.. tapi takde la suprise sangat pun... dia bukan reti nak rasa suprise-suprise ni.. hahahaha terkutuk pula.. sorry ye... ^_^

Happy birthday Encik Suami... semoga dipanjangkan umur, diberkatkan rezeki, dipenuhkan dalam diri dengan kasih sayang yang tidak berbelah bahagi untuk keluarga tercinta.. amin..

Hadiah mama tahun ni.. ehemm... dapat kereta sebijik pun jadik la... tak pun, sila belanja tiket penerbangan pegi balik ke London.. hahahaha ^_^



till then, tatababai

What's New

Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^