The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, February 28, 2015

Holiday mood is ON!!!!


Assalammualaikum...

Bismillah... Holiday mood is ON.. doakan perjalanan kami.. selamat pergi dan selamat kembali..
 sepanjang aku cuti ni, tak dapat la nak blogwalking kat blog korang, tak dapat la nak drop komen kat entry uols.. tapi jangan risau.. lepas aku balik cuti.. aku terjah kaw kaw punye blog korang tauuu... ^_^ 

So, sepanjang aku cuti ni.. aku sajikan korang ngan kisah stori mori percutian aku ke Krabi bulan lalu. It's an auto publish entry tapi aku tau memang tazzabar nak baca cerita ceriti Krabi aku ritu kan kann kannn.. ^_^ korang Enjoice ye.. feel free to drop comment ya...



till then, tatababai

What's New

7 comments:

  1. Enjoy your holiday Anil and have a save journey. Ole2 dari Anil dah selamat sampai dan suka sgt bracelet tu mmg memenuhi citara JM. Terima kasih

    ReplyDelete
  2. macih uolsss... dah selamat kembali... ^_^

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^