The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, February 10, 2015

Invitation To Collaborate with ZALORA Malaysia


Assalammualaikum..

Ini yang dinamakan rezeki... aku ada banyak history dengan Zalora ni.. pahit manis masam manis.. banyak juga kasut-kasut aku beli ngan Zalora ni.. bahahhaha..

Kalau yang tak kenal Zalora tu... haihh.. korang ni.. takkan tak kenal.. penah viral sebelum pasal suami isteri dok troll Zalora pasal si suami tu soh Zalora banned wife dia dari Zalora.. so suwitt la couple ni.. aku jeles tauuu... dah la aku ni kaki shopping online.. alangkah bestnya kalau aku yang dapat... depan rumah dah biasa sangat.. apa kata buat kejutan kat opis... uwaaa.. mesti awesome.. aku sukaaa suprise... bahahha.. itu semua berangan.. eh eh.. takpe.. berangan itu FREE!!! ^_^

Meh nak share sikit pasal troll tu, kalau korang dah lupa la kan... ^_^

Troll Zalora

Team Zalora buat suprise!!!!


So, terima kasih Zalora Malaysia atas kepercayaan ini.. Semoga kolaborasi ini memberi pengalaman yang indah-indah ^_^



till then, tatababai

What's New

11 comments:

  1. hehehe.. zalora memang selalu support blogger.. tahniah akak! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar.. terkejut juga dpt emel dorang ni... ^_^

      Delete
  2. memang pun sis..irna pun pernah gak join zalora ni...

    ReplyDelete
  3. wahhh best2...sy pun shopping kt zalora jg tp x la hari2 sbln sekali je kot ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. sama la.. pantang tengok diskaun kat zalora tu.. hahahaa

      Delete
  4. ZALORA? siapa x kenal mmg bukan org msia hahaha...kiranya Anil ni pelanggan tetapo ZAlora lah ni eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      rajin shopping kat sinun.. hihiihii.. tp skang ni opis dh block zalora.. so, klu nk soping, kena soping dari umah.. ^_^

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^