The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, February 6, 2015

Prepay SIM For Tourist.. ada kat Thailand!!


Assalammualaikum..

Sebenarnya aku baru tau uols... ada prepay SIM for Tourist.. huk oloo.. kalau gini senang la tak yah susah-susah nak beli sim card kan... sebab menda ni free je kot... fuhhh.. jimat Baht.. hahahhaa..

FREE Prepay SIM bole didapati kat airport.. tapi tak semua airport ada kot.. topup dia boleh beli kat 7-Eleven, FamilyMart dan Post Office. Senang je kan.. 

So, sepanjang aku berada kat Thailand ni.. insya allah.. senang la nak update status ekk.. hihihiih

sim card

data plan


till then, tatababai

What's New

4 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^