Wednesday, March 25, 2015

Happy 8th Birthday Nuffnang!

Assalammualaikum..

Masih belum terlambat lagi untuk wish Happy 8irthday to Nuffnang.. ^_^ Terima kasih Azreen sudi teman akak yang comel ni.. hihihi... gigih tau Azreen ni dari Seremban datang kutip aku kat RnR Nilai.. kikikiii... adoiyaiii.. ni semua adalat last minit.. best ada geng yang sekepala dan sporting gitu.. ^_^ Macih adiks Azreen... hehehee

Kalau ikutkan, aku ni bukan la ramah sangat.. phuii.. hahahaha.. tapi entah macam mana, bole teramah mesra pulak.. Baru pulak tu kenal Azreen ni, masa nak pegi event Nuffnang ni, adalah kali ke-2 kitorang jumpa.. Tak sangka boleh pulak jumpa geng yang sekepala sehati sejiwa.. Sama-sama suka gelak, sama-sama suka menyakat, sama-sama suka makan.. opssss.. hihiihiii...

Berbalik pada cerita Besday Nuffnang ni.. memang ramai la yang ada pada hari tersebut, aku nak newbie kat Nuffnang ni.. so, macam kera sumbang pun hado.. nasib Azreen teman.. takde la jadi kera sangat kat sana.. hahaha..

Dapat jumpa Kak Pilla, Suraya, Ayue, BBL, Ida dan ramai lagi Bloggerati yang datang. Aku ni datang memang la kenal orang, tapi orang tak kenal aku pun.. hahahah.. masuk event ni, ada 3 kali aku jumpa Kak Pilla dalam event Nuffnang.. yang bestnya tu, aku tegur kak Pilla.. kenal saya tak? Suwit je dia jawab, 'kenal muka tapi tak tau nama..' hahahaa.. sesuatu sangat kalau orang tak ingat muka aku yang special ni.. kalau tak kenal tu maknanya aku dah cantik la kot.. bahahahhaa


registration

1960's fashion sangat..

kek besday Nuffnang

selfie dengan kek besday

wefie dengan Azreen yang baik hati

selfie lagi dengan photobox.. hahahaa

antara yang hadir

kami berdua yang comel

Aku tak banyak amik gambar kat dalam sebab gelap.. maklum la.. kamera telefon je kot.. so, kitorang banyak amik gambar kat luar sahaja.. ^_^

Terima kasih Nuffnang sebab sudi jemput.. kami enjoy sangat.. ^_^

we... fie...



till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^