Layan sunset di Nopparatthara Beach, Krabi

- schedule entry -

Assalammualaikum...

Antara sebab aku suka datang Krabi ni sebab pantai dia yang tenang.. kalau kat Ao Nang beach tu memang confirm la crowd kan.. tapi cuma untuk certain waktu sahaja.. tapi kalau korang jalan ke arah Nopparatthara beach.. memang tenang sangat.. aku sendiri boleh habiskan masa berjalan-jalan kat pesisiran pantai tu sepanjang petang..

Kat area Nopparatthara beach ni kalau waktu malam dia pun dah havoc juga tapi tak la sehavoc Ao Nang beach tau.. kalau korang datang time Half Moon Party, pasti havoc sehavocnya kat area situ. Kitorang? tak pegi pun.. hihihi..

half moon party


senja di hari pertama

di pantai Nopparatthara

wefie di jambatan merah

wefie lagi..

dan lagi..

Hahahha.. sebab tu aku kata.. tak bosan berjalan kat pantai ni.. kalau penat berjalan.. ada tempat duduk.. cumanya, kadang ada la anjing-anjing berkeliaran kat situ.. aku since peristiwa kat Koh Samui.. trauma banget sama anjing.. kikiki..

sunset di Nopparatthara beach..


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 9 orang peminat :

  1. alaa...sunset tu sendu je...

    Anil..terima kasih d atas pemberian bracelet tu...JM suka sgttttttt...camtu tahu2 je taste JM tau....so dh up entri khas hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah JM
      cantik kan bracelet...:)
      kita pun suka

      Delete
    2. JM,
      tu la.. sendu banget.. redha je la.. kalau boleh nak kuak kuar awan tu.. hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. Sofu,
      hihi.. hrp suka tauuu bracelet tu.. ^_^

      Delete
  3. thanks add my link blog at your blog... very appreciate... salam ukhwah... :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh, seronoknya dapat pergi Krabi. Hehe btw, salam perkenalan sis, jemput singgah ke blog saya :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^