Aroi Thai, Cyberjaya

Assalammualaikum..

Hi… rini dah gaji kan? Kan.. kan.. hehehe.. ritu aku tengok IenaWahab dok makan kat Boat Noodle.. amboi.. saje je kan.. kan.. nak goda aku.. hahahhaa…

Akibat dah tergoda ngan Iena Wahab makan kat Boat Noodle ritu, aku pun lepas keje aku ajak encik suami pergi makan kat restoran ala-ala Boat Noodle, nama dia Aroi Thai yang terletak di Shaftbury Square, Cyberjaya.

Restoran Aroi Thai


Menu

All for RM1.90

kaunter


ramai orang

Memula kitorang order 12 dishes. Owh.. harga untuk setiap dishes adalah RM1.90 tau.. air pun macam tu.. satu bekas, RM1.90.. Semua portion dia memang untuk 1 orang.. Tapi kalau dah jenis kuat makan macam kitorang.. 5 mangkuk pun tak cukup.. bahahhahaa…

1st round dishes

Thai Ice Tea dan Coke

Tom Yum Glass Noodle Soup

Mango Sticky Rice

Thai Style Chicken Fried Rice

Hat Yai Fried Chicken Wing

Green Papaya Salad

Vegetarian Spicy Spring Roll

Thai Green Curry Chicken with Rice

So, lepas abis 1st round with 12 dishes tu, encik suami tambah lagi 8 dishes. Hahahaha.. dengan Iman skali rekues nak tambah popiah tauu… serasi la dengan tekak kitorang…

2nd round

Stir fried kangkung

Grilled Beef Meatball

Vegetarian Spicy Spring Roll

Grilled Chicken Meatball

Thai style omelete with minced chicken

Tom Yam Glass Noddle Soup

Green papaya salad

deep friend wonton skin

Alhamdulillah.. recommended.. aku bagi 3 bintang untuk makanan kat sini… sedap.. sedap.. sedap.. ^_^

17 mangkuk semuanya

abam yang suka

favourite dia

sampai tak nampak muka.. hahaha

17 mangkuk, 4 minuman

resit berserta GST

 Total untuk makan hari ini adalah RM40.30..



till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

4 orang suka :

  1. alahaii portion dia. Skali ngap dah habis

    ReplyDelete
  2. wah lagi banyak menu...menarik nih...hehehe

    ReplyDelete
  3. lama x makan tomyam! esok nak buat tomyam lah!

    ReplyDelete
  4. wahhh mcm best ! nanti nak g la try makan kt sini :D hehehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^