The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, April 30, 2015

Bayou Coffeehouse Cyberjaya


Assalammualaikum...

Sape teruja baca entry pasa Blogger's Day Out tu? Hihihi.. aku masih lagi merasai keterujaan itu.. ^_^ so, gedik-gedik aku nak sambung cerita pasal makan yang super sedap kat Bayou Coffeehouse kat Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya (KKTTC) yang yummy tu... saje je aku post tengahari kan.. saje nak bagi korang terliur.. hahahaa

Terima kasih sebab sudi menaja makan tengahari kami.. I is suka.. ^_^ sebab aku kan penah makan kat situ masa celebrate farewell bos lama aku kan.. so, bila ada peluang makan kat situ.. aku terus rasa macam.. waaaaa.... terus terfikir menu kegemaran kat situ.. hihihi gedik tak... mujur, menu yang aku suka sangat tu ada... apalagi.. memang menambah je la.. hahahha..

Jom tengok apa menu yang ada...

banyak kan menu dia...

lemak rebung

pelbagai jenis sambal 

dessert..

rendang, paru dan ulam-ulaman

kerabu

ikan masin dan tempe yang tedapppp

lemak labu ngan lemak pucuk manis

sambal ikan

ayam

ruang makan yang sangat selesa

Dah la macam-macam jenis makanan... so, tempting tak????

Untuk pertanyaan lanjut atau nak buat tempahan, sila hubungi :

No Telefon :03-8318 0008
Email : bayoucateringcyberjaya@gmail.com


till then, tatababai

What's New

2 comments:

  1. wow sedapnya akak.. menu semua nampak menarik..=D

    ReplyDelete
  2. masakan kampung my feveret..terutama rebung tu..ada ulam ulaman...woww!!!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^