The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, April 27, 2015

Belajar Bahasa Korea di Survival in Korea


Assalammualaikum..

Sabtu lepas aku berpeluang untuk hadir seminar Survival in Korea – The Language Barrier Buster bertempat di KTO. Walaupun masih belum ada next trip ke Korea lagi kan.. tapi hati meronta-ronta nak belajar bahasa Korea tau.. dalam kursus ni, aku dapat la belajar macam mana nak tulis perkataan dalam bahasa Korea. Senang je rupanya.. Macam ABC je. Tapi macam biasa la, kena la selalu praktis baru la boleh jadi hebat… kalau takat belajar 2 jam.. pastu tak praktis, memang tak pandai la.. hahahhaa



tu dia...


sangsanim.. ^_^

belajar.. belajar...

Sempat juga aku berjumpa dengan Munirah, pemenang K-Story yang menang tiket penerbangan pergi balik ke Korea tu tau.. I is jeles sangattt… tapi.. you deserve it tauuu!! Mana tau, lepas ni rezeki aku plak.. hikhokhikhok..

Bersama pemenang tiket ke Korea pegi balik uolsssss

Kursus ni tak bosan pun.. memang sangsanim ajar satu-satu sampai kita faham.. best sangat.. aku recommended sangat sape-sape yang nak pegi short course macam ni.. memang fun..

door gift from KTO

set sudu... yeayyy


Terima kasih KTO atas souvenir yang diberikan.. so suwitt.. aku memang suka set sudu garfu Korea ni.. 

till then, tatababai

What's New

1 comment:

  1. wahhh bestnya. cemana nak join short course ni. *terujaaa*

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^