The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, April 25, 2015

Dari Korea ke Thailand


Assalammualaikum.
.
Last week lepas aku balik dari KTO, boleh pulak terserempak dengan Ita dan Baiti. Pelagi.. berjimba-jimbaan la kami. Dari Jalan P.Ramlee, kitorang ke IOI City Mall demi nak makan kat Library CafĂ© uolss… tapi harapan musnah dan punah bila apa yang kitorang order.. sokmo takde.. cehhh… aptb.. last-last kitorang terjah Absolute Thai.

Kalau baca status kat FB, macam dasat teruk je.. lepas balik dari Korea terus pegi Thailand ekk.. hahahahha.. padahal.. pegi makan makanan Thai je kot.. kikiki…

Kitorang order sorang satu nasi putih, lepas tu sorang pilih satu lauk.. pastu share-share la kan.. Memang sedap dan terbaik Tomyam dia… aku siap hidup memang sampai tonggeng-tonggeng periuk tom yam tu.. hahahaa

Tak pecaya?

Absolute Thai













** malas nak caption sebab kang lapo.. #alasan



Kalau sape yang suka makanan Thai.. memang best sangat la tempat ni.. ^_^

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^