Saturday, April 25, 2015

Dari Korea ke Thailand

Assalammualaikum.
.
Last week lepas aku balik dari KTO, boleh pulak terserempak dengan Ita dan Baiti. Pelagi.. berjimba-jimbaan la kami. Dari Jalan P.Ramlee, kitorang ke IOI City Mall demi nak makan kat Library CafĂ© uolss… tapi harapan musnah dan punah bila apa yang kitorang order.. sokmo takde.. cehhh… aptb.. last-last kitorang terjah Absolute Thai.

Kalau baca status kat FB, macam dasat teruk je.. lepas balik dari Korea terus pegi Thailand ekk.. hahahahha.. padahal.. pegi makan makanan Thai je kot.. kikiki…

Kitorang order sorang satu nasi putih, lepas tu sorang pilih satu lauk.. pastu share-share la kan.. Memang sedap dan terbaik Tomyam dia… aku siap hidup memang sampai tonggeng-tonggeng periuk tom yam tu.. hahahaa

Tak pecaya?

Absolute Thai













** malas nak caption sebab kang lapo.. #alasan



Kalau sape yang suka makanan Thai.. memang best sangat la tempat ni.. ^_^

till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^