Grand Opening S&F Boutique

by - 9:00:00 AM

Assalammualaikum..

Lama baru dapat up entry ni kan... walaupun event ni aku pegi pada hujung bulan lalu, tapi jangan risau.. butik ni telah dibuka dan sentiasa crowd dengan orang ramai.. ^_^ pada penghujung bulan Mac lalu, aku berpeluang untuk hadir dalam upacara pembukaan S&F Boutique di Bangi. Tak susah pun nak cari butik ni.. kalau dari Kompleks PKNS Bangi tu, dah boleh nampak building ni.. terletak betul-betul di belakang Al-Ikhsan. Memang mudah sangat nak carik. Terletak di Tingkat 2, S&F Boutique menawarkan pelbagai pilihan busana menarik dan yang paling best, kasut jelly shoe dia sangatlah awesome dan boleh dimiliki dengan harga mampu milik. Aku cukup suka pakai kasut jelly shoe ni sebab ye la.. cuaca sekarang sangat tak menentu.. memang tak la kan nak pakai kasut baldu-baldu time hujan.. sekali pakai terus rosak kan.. so dengan kasut jelly shoe ni.. memang tak yah risau kalau hujan, redah saje.. kasut tu takkan rosak malah mudah pula nak bersihkan ia. Even kasut office aku pun, aku pakai jelly shoe tau.. sangat best.. ^_^


antara jualan S&F Boutique

ramai gile umat datang shopping kat sini

Bila berbicara tentang kasut, korang tak perlu risau.. sebab kasut-kasut di sini didatangkan dengan pelbagai saiz. Dari saiz kecil sampai la saiz besar. Macam aku ni hah.. kalau kat kedai kasut biasa, susah kot nak cari kasut yang sesuai.. sebab kaki besar.. hahahaha.. so, kat sini, boleh dapat kasut sebesar kaki aku.. yang penting.. selesa ya amat.. so, pilihan terletak di tangan korang.. ^_^

antara kasut jelly shoe yang ada

antara kasut high cut yang dipamerkan

perfume pun ada tau

nampak tak harga promosi pembukaan, RM25 sahaja tauu

lagi kasut yang cantik

fancy shoe

terdapat juga pilihan shawl
 
beg pun ada

T-Shirt 

berebut-rebut pilih pilihan masing-masing

jam tangan dan cermin mata hitam

skirt yang cantik sangattt

Puas aku shopping kat sini tau... nak pilih kasut punya la rambang mata.. rasa nak amik semua... hahahha.. so, akhirnya, aku amik sepasang kasut yang sangat comel..

comel tak kasut pilihan aku?

Sambil-sambil shopping, jumpa pulak dennan geng #KelabBloggerBenAshaari yang turut sama memeriahkan suasana. Rindu uols 200% Yanie and Lynda. Nanti gathering KBBA kita jumpa ye.. ^_^ boleh kita kalaoke sama-sama.. huhihuhiiii

bersama Yanie

bersama Lynda dan Yanie

berasma owner S&F Boutique, Yanie dan Lynda

hasil tangkapan.. hehehee

So, kalau korang nak dapatkan kasut-kasut jelly shoe dan macam-macam produk comel-comel di S&F Boutique ni.. korang boleh dapat di lokasi seperti di bawah :




till then, tatababai

What's New

You May Also Like

1 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^