Thursday, April 9, 2015

Hijabey 2015


Assalammualaikum..

Ahad lepas telah diadakan acara pelancaran Roadshow Pameran Hijab dan Kecantikan 2015 bertempat di IDCC, Shah Alam. Alhamdulillah.. aku berpeluang untuk join acara perasmian ni dan yang bestnya.. banyak booth-booth menarik yang ada kat situ tau...

Banyak acara menarik yang dipersembahkan selama 3 hari roadshow yang diadakan pada 3 - 5 April ini berlangsung, antaranya Fashion Show, talkshow, forum, business clinic, stage perform dan macam-macam lagi. Roadshow ini telah adakan dengan jayanya dan dirasmikan oleh YBhg Datuk Wira Dr Maznah binti Hamid (The Iron Lady).

Sepanjang aku berada di sini, banyak juga la informasi tentang tips nak berjaya, tips nak berniaga.. macam-macam tips aku dapat especially dari YBhg. Datuk Wira Dr Maznah binti Hamid ni sendiri. Even dia sendiri duduk sama-sama dengan kami, para blogger ni untuk share pengalaman dia dari bawah sampai la ke tahap dia berada sekarang ni.

Aku memang adore sangat dengan kata-kata yang dilontarkan oleh beliau..

'Kita boleh jual apa sahaja jika kita dapat menjual diri kita..'

Sangat bermakna kata-kata tu.. Insya Allah.. kita cuba amalkan ye... kita jual diri dengan cara yang baik.. bukan jadi mistress tauu.. hahahahhaa

Iman la paling excited, tetiba jadi blogger cilik wokey.. dia la yang ke sana ke mari.. siap bawa handphone amik gambar.. hahahaha.. anak emak sangat.. hihihi

kami dah bersedia

blogger pas

hai.. saya blogger.. ^_^

pentas utama

butik Mahzsuz

booth Maznah Hamid Resources


ada barangan kulit

barangan kecantikan

test sikit

minuman detox pun ada

minuman detox

susu

inner tudung kanak-kanak

peniti tudung

So, untuk roadshow yang pertama ni, memang banyak booth-booth dengan pelbagai produk-produk yang menarik. Ramai juga artis yang turut memeriahkan suasana, contohnya Anita Baharum, Al Farabi Band dan Encik Mimpi uolsssss... ^_^

peminat cilik Encik Mimpi

persembahan dari Al Farabi Band


antara tetamu kehormat

Puan Ju selaku pihak penganjur

upacara perasmian oleh YBhg Datuk Wira Dr Maznah

fashion show

fashion show

senyum la sikit bang..

smile... ^_^

fashion show

antara barisan tetamu dan peraga fesyen

Datuk Wira Dr Mazbah bersama Al Farabi Band

geng Kelab Blogger Ben Ashaari yang memeriahkan suasana

sesi knowledge sharing bersama Datuk Wira Dr Maznah

gambar kenangan

So, bila lagi roadshow ini akan diadakan?

29 - 31 Mei 2015
Sunway Carnivall Convention Centre, Seberang Jaya, Pulau Pinang

21 - 23 Ogos 2015
Kelantan Trade Centre, Kota Bharu

Jangan lupa LIKE Hijabey 2015 di Facebook dan FOLLOW Hijabey 2015 di Instagram.

Untuk maklumat lanjut tentang Hijabey 2015, boleh layari website Hijabey 2015



till then, tatababai

What's New

2 comments:

  1. Wah bestnya, last week iena bz x dpt dtg T__T

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...