The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, May 26, 2015

Akhirnya... member of AirAsia Blogger's Community


Assalammualaikum..



Yeay.. finally I'm part of it... banyak missed dorang nye event ni.. so, after this.. harap sempat catch up dan tak sabar nak terus kumpul BIG POINT bersama AirAsia.. hihihihi


Hahaha.. tah pape tah.. orang lain dah bertahun jadi member... aku baru hegeh nak register.. huhuh..  #gedik Tu je nak bagi tau.. okbai..

till then, tatababai

What's New

5 comments:

  1. camne nak register erk anil...
    details pls

    ReplyDelete
  2. cane nk register anil? share plis....

    ReplyDelete
  3. cane nk register anil? share plis....

    ReplyDelete
  4. sis. event jumaat ni event ape ye? sis pergi?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^