Blog Anil Wanina di #NNFeaturedFriday

Assalammualaikum..

It's Friday... terima kasih Nuffnang kerana memilih untuk #NNFeaturedFriday yang selalu sangat la orang dok idam-idamkan tu.. ^_^




Rasanya kalau kira tempoh berblogging ni.. lama la gak aku start berblog ni.. tapi dulu bukan jenis yang hehari update entry kan... pastu plak entry tah pape.. kuangkuang...

Makin lama.. makin tua matang.. penulisan pun lebih baik.. #yeke? Sedikit demi sedikit, rezeki masuk.. dan syukur alhamdulillah.. bukan mudah nak dapat apa yang aku dapat sekarang ni.. banyak juga pengorbanan dan yang penting.. encik suami memahami...

Aku start aktif semula dengan Nuffnang tahun lepas masa Hari Raya.. masa ni, rasanya ramai dah blogger-blogger yang terkenal datang.. aku je tak terkenal.. sbila perkenalkan diri.. 'hai.. saya Anil Wanina..' semua buat muka macam ehh... 'susah la nak sebut nama you.. ada nama pendek tak?' hahaha.. kelakar sangat bila ingat balik.. pastu cam blur-blur bila bagi nama Anil.. eh eh.. dah macam nama pelakon Hindustan pun ado.. kikikii...

Anyway, it's such a good journey with Nuffnang.. seriously, aku tak sangka boleh sampai ke tahap macam ni.. alhamdulillah... thanks to all nuffies especially Samantha, Rebecca, Pui Yee dan Jack kerana selalu bantu advice untuk setiap tugasan..

Kepada rakan blogger yang lain, especially Nova Leeza yang banyak membantu aku masa awal-awal berjinak-jinak dengan tugasan Nuffnang dulu..  dan of course, encik suami yang sudi bersengkang mata temankan masa aku tengah buat iklan Maybank untuk Nuffnang dulu.. hihihih...

Dan kepada yang lain yang tak disebutkan nama.. you know who you are.. ^_^ terima kasih kerana sudi beri komen yang membina untuk blog ni.. ada yang komen blog aku tak mesra.. takpe la.. atlis dia jujur kan.. pastu, dia bagi solution macam mana nak jadikan ia lebih menarik..



Hoii..dah macam ucapan Oscar plak.. sila komen.. hahahhaa

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

6 9 orang peminat :

  1. Bravo..bravo..
    turn che' ntah bila la nak kuar hehehe

    ReplyDelete
  2. good job anil.. tumpang gembira!

    ReplyDelete
  3. tahniah kak anil.. perlahan2 mendaki.. insyaAllah akan sampai ke puncak :)

    ReplyDelete
  4. dpat NNFridayFeatures pun happy meloncat macam dapat ABP kan...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^