The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, May 15, 2015

Dah beli tiket pegi PARIS!!!


Assalammualaikum...

Yeayyy... dah beli tiket pegi Paris.... terus bersinar-sinar mata ni bila tengok harga tiket macam ni... round Europe sebulan terus....



Ehem... mari berangan yang aku dah beli tiket pegi Paris selama sebulan... hihihi... verangan je kot.. huhu...

Hoihh... tergedik gedik mata aku tengok sale Etihad neh.... rasa nak beli je tiket pegi Paris... ouch... murah woiiii.... sape yang tengah berduit tu, boleh la godek-godek tiket price pegi Europe ni.. kalau aku berduit.. mau aku pegi tiap minggu.. pegi balik hari pun jadik la.. hahahahah... #tipu

Untuk maklumat lanjut, boleh godek kat Facebook Ramble and Wander


till then, tatababai

What's New

9 comments:

  1. murah tu.. tp alahai lamanya atas flight.. chek takut naik lama2.. hahhaha

    ReplyDelete
  2. @Jueliza Jamani

    biasanya kalau Etihad ada transit kat Dubai or Abu Dhabi kot... tak la terasa lamanya tu.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Fuh fuhhhh... boleh tahan jugakkk tuuu... wishlist nak pi london bridge..boleh round2 paris bagai.. hahahaha.. verangannnn much..

    ReplyDelete
  4. yeay!! akk nk bawa saya kan? hehe

    ReplyDelete
  5. @yoorin melacolea
    jom yoorin.. kita touch n go pun jadik la.. hihiihihih

    ReplyDelete
  6. @Azlinda Azman


    hahahhaa.. linda.. jom.. masuk dalam beg.. ihihihi

    ReplyDelete
  7. bestnya Paris.. huhuhu boleh berangan dalam mimpi jelah..

    ReplyDelete
  8. wah...bestnye...tapi boleh aim dari jauh je la sekarang ni. huhu

    ReplyDelete
  9. ada ongkos memang best Anil
    hehehe menabung la dr sekarang ya Sofu hehehe

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^