The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, May 14, 2015

Diskaun kaw-kaw EnerZ Indoor Extrem Park!


Assalamualaikum...

Hari tu ada yang tanya aku, berapa kos nak main kat EnerZ Indoor Extreme Park ni.. so, korang jangan runsing... kalau tengok kat dashboard EnerZ ritu 1 jam jumping kat trampoline tu RM25 kan.. boleh godek kat previous entry aku tu.. hahhhhh... ni EnerZ bagi diskaun baik punye.. boleh ajak adik beradik, jiran tetangga, sahabat handai untuk main lompat-lompat bersama-sama..


Lagi ramai lagi murah... so, apalagi.. jom ramai-ramai datang ke EnerZ Indoor Extreme Park...

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^