The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, May 26, 2015

Macam mana aku boleh join AABC?


Assalammualaikum..


Bertalu-talu pulak emel masuk tanya pasal macam mana nak join AABC ni.. huhuu.. aku ni pun try and error je semalam try check dengan AirAsia.. tetau je dapat invitation malam tu juga...


Baiklah, yang nak tau macam mana nak join AABC ni, senang je.. kalau korang ada terima apa-apa emel dari AirAsia contoh macam promosi ke, ucapan hari raya ke, maknanya.. korang penah register. Jadi emel yang korang daftar untuk AABC ni, sila semak ada ke tak.. Kalau ada, maknanya, dah jadi AABC. 

Sumber : dari whatsapp



Macam mana dorang pilih tu, tak pasti la pulak.. sebab ada juga kawan-kawan aku yang cuba, hari ini dia emel, lusa baru dapat invitation, ada juga yang dah emel.. tapi tak dapat invitation. 


till then, tatababai

What's New

3 comments:

  1. errrr...
    memang selalu terima email on promo tu sebab
    selalu beli tiket utk staff outstation
    jadi mcm mana nak jd AABC tu che'?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^