The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, May 26, 2015

Macam mana aku boleh join AABC?


Assalammualaikum..


Bertalu-talu pulak emel masuk tanya pasal macam mana nak join AABC ni.. huhuu.. aku ni pun try and error je semalam try check dengan AirAsia.. tetau je dapat invitation malam tu juga...


Baiklah, yang nak tau macam mana nak join AABC ni, senang je.. kalau korang ada terima apa-apa emel dari AirAsia contoh macam promosi ke, ucapan hari raya ke, maknanya.. korang penah register. Jadi emel yang korang daftar untuk AABC ni, sila semak ada ke tak.. Kalau ada, maknanya, dah jadi AABC. 

Sumber : dari whatsappMacam mana dorang pilih tu, tak pasti la pulak.. sebab ada juga kawan-kawan aku yang cuba, hari ini dia emel, lusa baru dapat invitation, ada juga yang dah emel.. tapi tak dapat invitation. 


till then, tatababai

What's New

3 comments:

  1. errrr...
    memang selalu terima email on promo tu sebab
    selalu beli tiket utk staff outstation
    jadi mcm mana nak jd AABC tu che'?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^