The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, May 19, 2015

Printing Murah di Sufi Print


Assalammualaikum..

Lately sibuk sangat dok uruskan hal ehwal majlis kahwin adik-adik aku.Maklumlah, adik yang paling bongsu, haruslah yang paling meriah. Dalam tengah bizi-bizi dok buat persiapan, aku ada tengok-tengok juga kot la ada pape yang aku boleh sumbangkan.. Godek punya godek, aku tengok kat satu website ni, ada buat printing baju. Wahh.. ini kalau buat baju rewang pun best gak ni..



Website yang aku maksudkan adalah Perkhidmatan Sufi Print. Apa perkhidmatan yang Sufi Print tawarkan?

Baju Rewang            Baju Kelab          Baju Kelas
Baju Family Day        Non Woven Bag        Jersey bola      Apron    Uniform Business Card Cetak Baju

Saiz Baju
Dewasa : XS - XXXL
Kanak-kanak : dari umur 1 tahun  - 12 tahun

See.. senang kan.. dah la banyak pilihan.. harga pula super murah. Lagi banyak korang tempah, lagi murah harga dia bergantung kepada design, jenis baju dan kuantiti. Minimum 10 helai tempahan.




Kesemua design tu, samada kita yang design sendiri, atau boleh serahkan kepada Sufi Print. Korang bagi idea je nak buat design macam mana.. Bestnya la kan kalau baju rewang buat dipakai secara berjemaah.. baru la nampak orang rewangnya.. ^_^




Selain dari tu, kot la korang ada nak jadikan baju tu sebagai cenderahati ke.. boleh juga.. apron kan.. bagi yang buat business makanan ke.. yang jual kek online ke.. bole order apron dengan design khas kat Sufi Print tu, dan boleh dijadikan giveaway.. wowww... kalau aku yang dapat.. memang aku suka la... hihihhi


Dah bagi apron tu, jangan lupa pula order sekali Non Woven Bag ni.. barulah cenderahati namanya. Boleh pilih macam-macam design dari bersaiz mini hinggalah bersaiz besar. ^_^




Dari pemerhatian aku, Sufi Print ni bukan je murah tau, tapi servis dia juga cepat dan pantas. nak cetak baju, nak design baju.. semua Sufi Print ada.Kakitangannya juga sangat cekap dalam mengendalikan peralatan, sebab tu la setiap job yang dilaksanakan dapat disiapkan dengan cepat.






Bagi yang berminat nak lihat sample kain atau nak try saiz baju sebelum membuat tempahan, boleh datang terus ke kedai Sufi Print :

Sufi Printing Services
17-1, Jalan AWF 3,
Ampang Water Front
68000 Ampang, Selangor.

Isnin- Sabtu : 10 pagi - 7 malam
Ahad / Cuti Umum : Tutup

Kaedah tempahan lain boleh di buat melalui :

Facebook : Sufi Print
Blog : SufiPrint.com
Instagram : cetak.baju.murah
Email : admin@sufiprint.com
Call / Sms / Whatsapp: 011.355.53.19 (Firdaus)


till then, tatababai

What's Newhttp://www.sufiprint.com

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^