Tuesday, June 23, 2015

4 keperluan di Hari Raya dengan Lazada !

Assalammualaikum..

Apa? Nak renovate rumah?

Eh.. tidak la.. belum ada kemampuan lagi.. Insya Allah.. doakan yang baik-baik je.. tapi kan.. sedikit sebanyak mesti la nak ada persiapan untuk hari raya kan... ehem.. apa nak beli ek?




Since Lazada sekarang tengah ada SALE sempena Hari Raya yang bakal menjelang, so, aku pun nak menyelit la juga.. mudah-mudahan dimurahkan rezeki dapat beli barang-barang ni untuk keceriaan di Hari Raya nanti.. ^__^

Antara produk yang aku sangat berminat nak milikinya adalah :

1. I-ROVA Robot Vacuum Cleaner
Senang ada menda ni.. takde la aku terbongkok-bongkok bawah tangga nak vacuum rumah.. lagipun menda ni mobile.. tak payah nak pegang.. dia jalan sendiri.. sambil dia jalan sendiri.. aku boleh la masak rendang ke, masak lontong ke.. tak ke mudah tu.. ^__^


Huh.. dah 4 tahun kot aku duduk rumah ni.. tapi sampai sekarang takde washing machine.. kuangkuang.. so, target tahun ni nak beli juga washing machine.. kikikii.. gigih sangat ko tiap minggu hantar baju pegi dobi.. huhuh



Macam cantik je.. macam comel je... mau idaknya.. 3 in 1 kot... takyah la susah-susah nak habiskan masa lama-lama kat dapur buat breakfast. Ini tak perlu tunggu raya, bulan Ramadhan pun boleh guna.. cepat dan sangat mudah !


Ini adalah permintaan encik suami.. hihihi.. dia ni suka la tengok TV sampai terlelap.. kadang TV yang tengok dia.. so dengan adanya menda ni.. takde la dia tersengguk-sengguk depan TV.. sambil tengok TV, boleh baring.. kalau tertidur pun.. takde la sakit sangat badan tu kan...

Amacam? Teruja tak dengan pilihan barang aku untuk raya? Hihihi... eh eh.. korang boleh pilih juga tauu... Macam mana?

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti.

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada!

till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

1 comment:

  1. wahhh menarik ni, bolehlah cuci-cuci mata di lazada...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^